Megbuktak a kormány munkahelyteremtési ígéretei az LMP szerint

2013. március 25. 15:05

Megbuktak a kormányzat munkahelyteremtésre vonatkozó ígéretei, miközben a munkahelyvédelmi akcióterv sem járt sikerrel – közölte az ellenzéki párt.

2013. március 25. 15:05

Az LMP véleménye szerint megbuktak a kormányzat munkahelyteremtésre vonatkozó ígéretei, miközben a munkahelyvédelmi akcióterv sem járt sikerrel – mondta hétfői, parlamenti sajtótájékoztatóján Szél Bernadett.

A független képviselő grafikonokat mutatott be, amelyek közül egyedül a teljes munkaerőpiacra vonatkozó adatok mutattak növekedést. A politikus, aki azt mondta, hogy ez csak látszatbővülés, arra is felhívta a figyelmet, hogy az öt főnél több alkalmazottat foglalkoztató vállalkozásokról szóló kimutatás tendenciájában már romlást mutat. Hozzátette, eközben látszik, hogy 2010-től 2013. januárjáig rendre csökkent az alkalmazásban állók száma. Hangsúlyozta, hogy a magánszektor egyre kevesebb embert tud foglalkoztatni, az ellátatlanok száma pedig abszolút értékben és arányaiban is nő.

Az LMP véleménye szerint fenntartó munkahelyeket a párt alternatív, fenntartható rezsicsökkentési programjával valamint az általuk elképzelt közösségi gazdaságfejlesztő alappal lehetne teremteni – jelentette ki.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rogananti
2013. március 25. 16:44
Ez rágalom! A siker tisztán látszik! több százezer közmunkás szedi össze az utcákon azt a szemetet amit előző nap szórt szét a kocsmából hazamenet! Siker!
bookmark
2013. március 25. 15:57
Ácsi gyerekek. A Szél Bernadett független képviselő és nem az LMP képviselője. Akkor miről van szó?
gubenc
2013. március 25. 15:54
Aljas szemenszedett hazugság. Az 1 000 000 munkahelyből 5 000 000 már meg is van. Ja kérem, hogy nem magyarorszgon. Hallotta valaki, hogy Orbán Viktor azt ígérte, hogy ez a sok munhahely itthon lesz? De ez nem is lenne célszerű, csak a sok hülye balliberális nem látja át a mi nagy nemzetépítő stratégiánk lényegét. A mi világnemzetünk kéremszépen kiterjeszti birodalmát az egész világra. Még tíz év, és minden fontos követelésünket teljesíteni fogják. Akkor majd az EU is méképp beszél velünk. Egyszerűen csak meg kell őket fenyegetni, hogy a világon minden táján dolgozó 10 millió Baby-sitterünk, éjaszakai pillangónk, takarítónk, rakodó munkásun, ápolónőnk és pincérünk sztrájkba lép. A háttérhatalom ekkor falhoz lesz állítva és tehetetlen lesz. A Laguarde asszony és a Barroso mindenbe bele fog egyezni, csak takarítsa már ki valaki a szobáját és szolgája fel a reggelijét.És akkor könyörtelen bosszút fogunk állni an épünkön ért évezredes sérelmekért. Kövtelni fogjuk az összes megszállás költségének fillérre történő kifüzetését. Egy külön 50 oldalas listát fogunk összeállítani azoknak a nemzeteknek a fiairól, akik itt megszállók voltak a történelnünk során a Bajorországi Vecelin-től kezdve az Irina Ivacsenkóig. Ezzel megnyerjük a már elveszettnek látszó összes szabaságharcunkat, az első és második világháborút, valamit az 933-as Aukszburgi vereséget visszamenőleg. Az új birodalom királyát I Viktort pedig ismét a Duna jegén fogjuk megkoronázni. Merjünk nagyok lenni! A haza mindenek előtt!
ördöngös pepecselés
2013. március 25. 15:28
ennyi bukás sikerre vaan ítélve
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!