Gyerekhíradóval válaszol a Hír TV a német gyerekhíradóra

2013. március 30. 14:20

A kormányt ért kritikákra válaszul Németországot és Angela Merkelt bírálja a csatorna.

2013. március 30. 14:20
„Szervusztok, gyerekek, ez a Kölyök-Célpont! Bodacz Balázs bácsi vagyok. Ma arról tanulunk, hogy az unióban az erős államoknak mindent lehet.

Az Unióban a németek a legerősebbek. De a török és arab bevándorlók félnek Németországban, őket néha bántják is a szélsőségesek. A náci pártot a német kormány mégsem tiltotta be.

Németország nagyon hatalmas, ezért a németek beleszólhatnak, hogy például a ciprusiak mire költhetik a pénzüket. Pedig Ciprus független. A németeknek nagyon sok pénzük van, ezért rendkívül béna rajzfilmekre költhetik az adófizetők euróit” – áll a videóban.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, „Piros lap Magyarországnak” címmel vetített gyerekhíradót a német közszolgálati televíziók tulajdonában álló KIKA gyerekcsatorna. A rajzfilm szerint a magyar kormány korlátozta a sajtószabadságot, megnyirbálta az Alkotmánybíróság hatáskörét, és Magyarország pénzbírságra számíthat az Európai Uniótól.

Az adásra Orbán Viktor miniszterelnök is reagált a Kossuth Rádióban: „Sajnálom a német gyerekeket, Magyarországon ez elképzelhetetlen lenne, hogy a gyerekeket politikai agymosásnak vessék alá. Ha nálunk ilyen történne, akkor midenki repülne”.
 

 

Összesen 231 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2013. július 24. 13:47
Igaz!
OrangeOrder
2013. június 25. 20:41
:D jó!
OrangeOrder
2013. június 25. 20:41
És aki szerint gyenge riposzt, az nézzen csak ide: "De a török és arab bevándorlók félnek Németországban, őket néha bántják is a szélsőségesek. A náci pártot a német kormány mégsem tiltotta be." Zseniális. Ezt aki tagadni merészeli, az rögtön náci lesz. Aki helyesel, az meg fideszes náci. :D
Kristóf
2013. április 17. 22:45
Ha valaki ráér csináljon ehhez a szeméthez német feliratot. Angela Merkelnek mindenképpen tudnia kell róla. Tudnia kell,hogy ez a kormány hivatalos TV-je. Eddig ők védték Orbán seggét az EP-ben a liberálisok,a zöldek és a baloldal ellen.De ennek most egyszer és mindenkorra vége.Most már végképp magukra maradtak szövetségesek nélkül. Három felől lövik Orbánt számon kérik tőle mit tett. Kit már mindenki elhagyott miért segítitek magyarok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!