Zászlót bontott a Magyar Tavasz Mozgalom

2013. február 12. 17:23

A Hallgatói Hálózat hétfői tüntetésén jelent meg először szervezetten a Magyar Tavasz Mozgalom, amelyet Vona Gábor hívott életre.

2013. február 12. 17:23

A Jobbik évértékelő beszédén életre hívott Magyar Tavasz Mozgalom alapítói az N1TV-nek úgy nyilatkoztak, hogy a politikai pártoktól függetlenül szeretnének működni. A mozgalom „pártok felett áll, és fogad minden ifjú magyar értelmiségit, akinek gondolkodásában fontos helyen áll a magyar nemzettudat” – jelentette ki Bernáth Georgina alapító tag.

A mozgalom elnöke Stummer János, a Jobbik Ifjúságpolitikai Kabinetjének egykori vezetője, aki az N1TV riporterének elmondta, nem tartják helyénvalónak a magyar felsőoktatásban zajló folyamatokat, ugyanakkor tiltakoznak az „önjelölt diákvezérekkel szemben is, akik magukat függetlennek hazudják és politikai érdekeknek megfelelve igyekeznek minden egyetemista fiatal nevében véleményt mondani”.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Galak
2013. február 13. 15:42
-FÜGGETTLENEK vagyunk, meg pártok FELETT! ... öcsém, ezek tényleg..de hé várjunk, mi az a fejed fölött jani? innen úgy néz ki, mint egy jobbikos bűzfelhő!
trabantkombi
2013. február 13. 10:55
"orbán viktor menj a büdös picsába!" 2014!!!!!!!!
ördöngös pepecselés
2013. február 13. 08:53
rövid részlet ami mindent elmond: "mármint Orbán lemondásán túl ..." hosszú csend majd megfoghatatlan általánosságok gyűlölet és butaság bár egy fokkal jobbak a hahánál
fogd a pénzt és kuss
2013. február 13. 06:41
sztem a magyar telet kellett volna megalakítani
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!