Szocialisták luxusmenete lett az éhségmenetből a Jobbik szerint

2013. február 08. 16:58

Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője szemtanúktól származó értesülésekre hivatkozva közölte: csütörtök este Nyakó István szocialista képviselő társaival a gyöngyösi önkormányzati strand szaunájában pihente ki az aznapi nagy menetelés fáradalmait.

2013. február 08. 16:58

A Jobbik szerint a szocialisták luxusmenetévé vált az éhségmenet. Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője közleményében azt írta: úgy tűnik, a szegénység, nyomor és munkanélküliség hívószavával meghirdetett éhségmenet szocialista politikus résztvevői nem bírják ki a számukra megszokott kényelem nélkül. 

Az ellenzéki politikus szemtanúktól származó értesülésekre hivatkozva azt írta: csütörtök este Nyakó István szocialista képviselő társaival a gyöngyösi önkormányzati strand szaunájában pihente ki az aznapi nagy menetelés fáradalmait. „Az éhes proletárok jelszavával kampányoló milliárdosok pártja tehát ismét szemen köpte a benne bízókat: hangzatos jelszavakkal azt hirdetik, velük vannak, ám közben a kiszolgáltatott magyar embereket sújtó, égető problémákról tudomást sem véve élik saját luxusvilágukat” – fogalmazott, hozzátéve: a Jobbik viszont valóban a magyar emberek érdekeit védi, ezért utasítja el az MSZP „álságos politikáját”.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
insolent
2013. február 09. 16:04
Csiga-biga nem mindegy melyik poszkomcsi van basztatva? Egykutya.
OrangeOrder
2013. február 09. 16:03
A Jobbik az MSZP-t basztatja, és nem a Fideszt? Megáll az ész, végre :)
silvester
2013. február 09. 10:13
A sok szartól mely rájuk tapadt,lemosni próbálták.De a megtisztulás sikertelenné vált,az már beszívódott a bőrük alá.Még most kimásztatok a víz alól,de hamarosan mélyebb vízbe és alá kerültök,de onnan csak sok-sok évnyi keszonozással tudtok friss levegőhöz jutni.Jobban teszitek ha ott maradtok és életetek hátra levő részét hüllők módjára élitek.
=nessuno=
2013. február 09. 00:20
És? Lehet, hogy ettek is az úton, nem is éheztek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!