Schiffer vezeti az LMP képviselői csoportját

2013. február 14. 13:43

Schiffer András vezeti az LMP országgyűlési képviselői csoportját. A csoportot az ellenzéki párt megszűnő frakciója helyett hozták létre.

2013. február 14. 13:43

Schiffer András vezeti az LMP országgyűlési képviselői csoportját, amelyet a párt megszűnő frakciója helyett hoztak létre. Az LMP képviselői csoport helyettes vezetője Szél Bernadett lesz – közölte az LMP csütörtöki közleményében az MTI-vel. A határozati házszabály szerint a képviselők – a képviselői tevékenységgel összefüggő célra - csoportokat hozhatnak létre, amelyek nem minősülnek képviselőcsoportnak.

Az LMP-frakció azért szűnik meg, mert hétfőn kilépett a képviselőcsoportból az LMP-ből kivált Párbeszéd Magyarországért (PM) nyolc tagja. A házszabály alapján a házelnöknek a nyilatkozatok leadása után 72 óra áll a rendelkezésére, hogy megtegye a frakció feloszlatása ügyében szükséges lépéseket, ez a határidő csütörtökön délután jár le.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zod
2013. február 14. 15:12
Vagy több hír legyen Molnár Oszkárról,vagy kevesebb Schiffer Andrásról! Elvégre mindketten független képviselők.
GV0917
2013. február 14. 15:02
Nagyon kéne a hét törpének egy új Hófehérke! Igaz Szende,Szundi,Morgó ,Hapci ,Kuka, Tudor,Vidor? Mostmár a fiúk a felszínen dolgoznak.Reméljük a Jávorszarvasék Karácsony utáni távozásával megszünt az "aknamunka"!
Antigoné
2013. február 14. 15:00
Sok sikert a Schiffer-pártnak!
hátakkor
2013. február 14. 14:47
ezt a 6 figurát már csak elvezeti vhogy Schiffer úr..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!