Országos hírszolgálatot hoz létre a Milla

2013. február 09. 13:23

Országos hírszolgálatot hoz létre az Egymillióan a magyar sajtószabadságért (Milla) Egyesület: az alternatív hírügynökség Debrecenből fog kiindulni – jelentette be az egyesület elnöke csütörtökön Debrecenben, sajtótájékoztatón.

2013. február 09. 13:23

Juhász Péter közölte, hogy az „MTI alternatívájaként” létrejövő hírügynökség ötlete Debrecenben született meg. A Milla a Fidesz- és a kormánypropagandával szemben kíván alternatív nyilvánosságot létrehozni civil közösségek bevonásával, és „valós híreket megjeleníteni a propagandisztikus információkkal szemben” – tette hozzá.

Az egyesület elnöke beszélt arról is, hogy a Milla Budapesten erős, vidéken pedig erősíteni szeretne, ezért járják az országot, amelynek első állomása volt Debrecen. A millások a nap folyamán Debrecenben egy közösségi rádió és egy online hírportál képviselőivel találkoztak. Ezeken a megbeszéléseken született meg az országos alternatív hírügynökség létrehozásának ötlete – mondta Juhász Péter. Közölte: március 15. körül tartják meg Budapesten azt a konferenciát, amelyen elindulhat az országos sajtóhálózat kialakítása.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tamas222
2013. február 19. 14:24
Jó ötlet,de titeket ez nem érint. Maradtok az MNO,Kurucinfó,Hir-tv szentháromságnál.
kukagyerek
2013. február 19. 14:23
Van egy ismerősöm, aki 150 cm.magas és úgy hívják, hogy Nagy Erik.
feketemacska
2013. február 19. 14:23
MILLA?,erről nekem valami tejtermék rémlik.MILLI.az is ezsembe jut róla hogy még nem volt egy millió forint a kezemben.de ez a SZENT PÉTEREK szövetsége érdekes humoros társulás.Jól állnak anygilag fél éve,nem véletlen tehát hogy INFORMÁCIÓS központot gründolnak debrecenben.Ezt a várost én sajnos csak Petőfi útleirásaiból ismerem.Jó paraszt vagyok.DE nem kell írigykadnünk,a MILLÁSOK szeretnék végigkóstolni az országot,ez így van rendjén!!Ha megtehetném mennék velük.A Kétfarkú Kutya Párt azonban pár éve jól megröhögtetett,s ma is csak azt érezhetjük,hogy a fejünk felett /jóval/a pártok bokszolnak/valamiért/de nem ÉRTÜNK.
Soma
2013. február 19. 14:22
Szóra sem érdemes Kossuth-díjasok. Az MTI alternatívája! Szét nevetem magamat! Polgár Dórika és Gyurcsány lennének a hiteles emberek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!