Nem kapta meg a Népszabadság Deutsch szakdolgozatát

2013. február 22. 10:59

A lap szerette volna megtekinteni Deutsch Tamás szakdolgozatát, de az ELTE elutasította kérését.

2013. február 22. 10:59

Deutsch Tamás szakdolgozatát szerette volna megnézni a Népszabadság, de az ELTE Állam- és Jogtudományi Karának vezetése elutasította a kérést. Hivatalosan nem indokolták a döntést, az ÁJK könyvtári munkatársai közölték csupán szóban azt, hogy azért nem kaphatták meg a lap munkatársai a diplomamunkát, mert nem kutatási célból kérték.

A Népszabadság két okból szerette volna megtekinteni a fideszes EP-képviselő szakdolgozatát. Egyrészt annak megszületési körülményei miatt: mint a lap felidézte, Deutschnak megvolt a helye az első Orbán-kormány idején, de csak akkor kaphatta meg a sportminiszteri posztot, ha lediplomázik, ezért aztán rohamtempóban készítette el szakdolgozatát.

A másik ok pedig az, hogy Deutsch diplomamunkája „A magyar médiatörvény Európában” címet viseli, és a Népszabadság kíváncsi lett volna a Fidesz akkori vezető médiapolitikusának nézetei hogyan viszonyulnak a Fidesz által a közelmúltban megalkotott médiaszabályozással.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. február 22. 15:28
"""Népszabadság kíváncsi lett volna a Fidesz akkori vezető médiapolitikusának nézetei hogyan viszonyulnak a Fidesz által a közelmúltban megalkotott médiaszabályozással."" Hazudnol mikor is írta tompika??? Hasonlitsuk csak össze az 1919-es akotmányt az 1949-essel??????????
Soma
2013. február 22. 14:19
Én meg Németh Péterét és a Népszabadság főszerkesztőjének diplomáját szeretném megnézni. Ha nem adják ide nekem, hol reklamáljak?
kukagyerek
2013. február 22. 12:35
"Nem kapta meg a Népszabadság Deutsch szakdolgozatát" Több oka is lehetett: 1.) Nincs olyan. 2.) Annyira szar, hogy nem lehet közszemlére tenni. 3.) Tele van (dajcsi) trágársággal. 4.) Annyira jó, hogy az eddig megismert plagizálók könnyen lenyúlhatják. 5.) Még most is írja. 6.) Az ELTE nem akarja, hogy az emberek megszakadjanak a röhögéstől.
marko11
2013. február 22. 12:16
Nem fontos, de eszembe jutott: Gyurcsány szakdolgozatát már megtalálták?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!