LMP: A 4K! jobb, mint a Milla

2013. február 07. 16:24

Az LMP szóvivője szerint nem tettek tisztességtelen ajánlatot Szabó Tímeának.

2013. február 07. 16:24

Az LMP egyértelművé tette, hogy sem a bal-, sem a jobboldali politikai-gazdasági csoportosulásokkal nem kíván közösködni – jelentette ki Heltai László a HírTv Rájátszás című műsorában. A szóvivő szerint választók tömege bízik abban, hogy végre lesz egy párt, „amelyik nem megvásárolható”. Hozzátette: sok szimpatizáns az utóbbi hetekben újra fel is bukkant az LMP környékén, ahogy Róna Péter is visszatért az Ökopolisz Alapítvány társelnöki székébe.

Heltai kijelentette: a párt ragaszkodik hozzá, hogy a kilépett képviselők visszaadják a mandátumaikat, hiszen a választók is még a párt listájára adták le szavazatukat. A Párbeszéd Magyarországért Párthoz csatlakozó Szabó Tímea kijelentéseit úgy kommentálta: semmilyen tisztességtelen ajánlatot nem nem tettek sem neki, sem másnak.

A zöld párt szóvivője leszögezte: ha kell, függetlenként folytatják tovább a politizálást, hiszen ”válás után rossz vért tud szülni, ha egy fedél alatt marad a két társaság”. Mint mondta: hétfőig, azaz a parlament tavaszi ülésszakának első napjáig el kell dőlnie, mi lesz a frakció további sorsa. Heltai úgy vélte, a következő időszak amúgy is a kampányról fog szólni, ők pedig már el is kezdtek egy országjáró körutat arról, miként lehetne a helyi gazdaságokat megerősíteni, illetve a települések „energetikai függetlenségét növelni”. Mint mondta, nyitottak a 4K!-val való szorosabb együttműködésre is, akik „azért jobbak, mert ugyanazt az utat választották, hogy ők sem szeretnének betagozódni egyik nagyobb oldalba sem”.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
devlaci2
2013. február 08. 17:06
Párbeszéd Magyarországért Párt - összenő, ami összeillik - baloldali összefogás http://tabloidschmuck.blogspot.hu/2013/02/parbeszed-magyarorszagert-osszeno-ami.html
hátakkor
2013. február 08. 09:33
A 4 négykás mit szív?
kuwiq
2013. február 08. 08:56
micsoda perspektíva, a 4 farkú kutya párt mint stratégiai szövetséges az viszont tény, hogy a szadesz daganat önkéntes távozása segíthet a párt kibontakozásában
hátakkor
2013. február 08. 07:32
Egyik jobb, mint a másik..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!