Fidelitas: A HaHa csak a zavarkeltésben érdekelt

2013. február 11. 20:17

A Fidelitas szerint az elmúlt időszakban bebizonyosodott, hogy a Hallgatói Hálózat (HaHa) csak a zavarkeltésben érdekelt, nincs más célja, mint éket verni a fiatalok közé.

2013. február 11. 20:17

A Fidesz ifjúsági társszervezete az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében azt írta: a felsőoktatási átalakításokról szóló tárgyalások során a kormány minden legitim érdekvédő szervezettel egyeztetett és tárgyalóasztalhoz ült. A Fidelitas szerint a HaHa a legutóbbi akcióival elárulta magát és a fiatalokat: a szervezet nem más, mint egy politikai szervezet érdekvédelmi álruhában.

Hozzátették, hogy a HaHa politikai célból indulatokat gerjeszt, meg akarja osztani a fiatalokat. Hétfőn Budapesten és több vidéki városban tüntetést tartottak a felsőoktatás átalakításának részletei, illetve a hallgatói szerződés tervezett alaptörvénybe emelése miatt. A fővárosi demonstrációk egyik szervezője a HaHa volt.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2013. február 12. 09:19
A HaHa önmagán kívül az égvilágon senkit sem képvisel. Halász államtitkár ennek ellenére még velük is leült tárgyalni. Helytelen! Egy illegitim szervezetet egyszerűen csak levegőnek kell nézni. Ennyi. Blokád? Nocsak... Elmondom, hogy hogyan lesz vége. A jogaikban korlátozott hallgatók egyszer csak megelégelik ezt a ribilliót, összefognak és kipofozzák egyenként ezeket a szarcsimbókokat az egyetem területéről. Ez lesz. Én szóltam...
Leceli
2013. február 12. 08:44
Elmehetnek a jo qrva anyjukba ezek a kaoszkeltok az egesz komcsi hatteri mozgatoikkal egyetemben!:-DDD
buddhafoga
2013. február 12. 07:52
Egy anarchista csoport mi másban lenne érdekelt?
Kidon
2013. február 12. 07:46
A jövő szijártópéterei és selmeczigabriellái.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!