Brossúrákban tájékoztat a médiahatóság

2013. február 09. 13:33

Hat témában állított össze ingyenes tájékoztató kiadványt a felhasználóknak az NMHH.

2013. február 09. 13:33

Az Amit érdemes tudni… című kiadványok ismertetik a gyermekvédő zárak, a termékmegjelenítés, a roaming, a számhordozás, a kéretlen e-mailek és a digitális televíziózás témaköreinek leglényegesebb, közérthetően rendszerezett tudnivalóit. A hatóság jelezte: fontosnak tartják, hogy a felhasználókat közvetlenül tájékoztassák azokról a média- és hírközlési tematikájú kérdésekről, amelyekkel kapcsolatban különösen lényeges a jelenlegi szabályok naprakész és alapos ismerete.

Az ingyenes brosúrák megismertetik az érdeklődőket azokkal a jogokkal, amelyek őket mint a hírközlési- és médiaszolgáltatások felhasználóit megilletik, és hozzájárulnak a tudatos médiahasználat elterjedéséhez. A kiadványok elérhetők a hatóság ügyfélpontjain (lásd: http://nmhh.hu/ugyfelszolgalat), illetve letölthetők a http://nmhh.hu/kiadvanyok oldalról. Az NMHH a jövőben további témákkal bővíti kiadványsorozatát - olvasható a közleményben.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!