Schiffer február harmadikáig biztosan nem mond le

2013. január 25. 09:16

Az LMP frakcióvezetője a hétvégi kongresszusukra utalva elmondta, ő futballmérkőzésen sem vesz semmit biztosra, amíg a bíró le nem fújja a meccset. Az elmúlt két hónap megerősítette abban, hogy jó döntést hoztak novemberben.

2013. január 25. 09:16

Schiffer András az ATV Egyenes Beszéd című műsorában úgy fogalmazott, „magát komolyan vevő párt stratégiai döntéseket nem variál kéthavonta”, és az elmúlt két hónap meggyőzte őt, hogy helyes döntés volt távol maradni a baloldali erők választási egyeztetésétől.

Az LMP frakcióvezetője szerint azért nem tudott érdemben növekedni a párt támogatottsága, mert folyamatosan csak a belső feszültségeikről szólnak a hírek. Ugyanakkor Schiffer azzal számol, hogy ez év tavaszáig sikerül lezárni a vitás ügyeket, és onnantól már csak arról kell beszélniük, „miként lesz 2014-től több munkahely és kevesebb korrupció”.

Mint mondta, ha nem az ő álláspontja fog érvényesülni, akkor sem fog kilépni a pártból, sem kiülni függetlennek, de nyilván le kell majd vonnia a megfelelő konzekvenciákat. Hozzátette, február harmadikáig biztosan frakcióvezető marad, mert megígérte Ertsey Katalinnak, hogy amíg nem tér haza amerikai tanulmányútjáról, nem fog lemondani.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tatka46
2013. január 25. 15:52
Hát ez bukta lesz az LMP-nek.
tetigi
2013. január 25. 15:26
Február 3.? Imponálóan jövőbe tekintő, hosszú távú program!
kjkj945
2013. január 25. 15:23
Uljanov elvtárs is megmondta a XXX. pártkongresszus ELŐTT!!
vizipipa
2013. január 25. 13:24
A mostani közvélemény kutatások csak indikátornak jók. Hiába kérdezik kire szavaznál most vasárnap, a többség azért tudja, nincs választás vasárnap, mondhatok bármit. Aki meg még ezt se tudja, azzal kár kalkulálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!