Postások olvassák le februártól a Tigáz mérőóráit

2013. január 29. 12:23

A Magyar Posta Zrt. kettő plusz egy évre nyerte el a megbízást a Tigáz teljes szolgáltatási területén.

2013. január 29. 12:23

A posta munkatársai végzik a gázmérők leolvasását a Tiszántúli Gázszolgáltató (Tigáz) Zrt. szolgáltatási területén február 1-jétől a Tigáz Csoport és a Magyar Posta együttműködési megállapodása alapján – jelentették be kedden Budapesten. A Magyar Posta Zrt. kettő plusz egy évre nyerte el a megbízást a Tigáz teljes szolgáltatási területén – mondta el Molnár Róbert, a posta üzletágvezetője sajtótájékoztatón. 

A Tigáz 2007 óta alvállalkozóval végezteti a leolvasást, a kiírt pályázatra most a Magyar Posta adta a legjobb ajánlatot – közölte Holyevácz Csaba, a Tigáz ügyfélkapcsolati igazgatója. Hozzátette: a leolvasás rendje is megváltozik, a pontosabb elszámolás érdekében a kötelező egyszeri helyett évente háromszor rögzítik majd az adatokat a lakossági fogyasztóknál.

A szolgáltatás díja az előre tervezett költségkereten belül maradt, a számok nem publikusak, és az évi háromszori leolvasás miatt nem is összehasonlíthatóak a korábbiakkal – fogalmazott az ügyfélkapcsolati igazgató.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Samsa
2013. január 29. 14:34
Zsír lesz évente három nap szabit kivenni, csak a gázóra miatt.
impertinent
2013. január 29. 14:14
A gázóra leolvasók, meg hordják a nyugdíjat. Unortodoxia ez, nem csak afféle más utas élet.
tarackos
2013. január 29. 13:24
Ha így haladnak postásaink lassan ENSZ békemisszióra is kiküldjük őket...;)
Soma
2013. január 29. 13:10
Amúgy ki van szervezve egy pár tevékenység a Postától osztrák tulajdonba . Szerintem a postások kettesével fognak járni, az egyik gázórát olvas, a másik a postás-táskára vigyáz. /Némely helyen nincs kizárva, hogy ez jogos/. :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!