Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Juhász nem akar a DK-val közösen tüntetni

2013. január 31. 14:30

Juhász Péter elkötelezett abban, hogy a Milla az E14 másik két szereplőjével közösen alakítson pártot.

2013. január 31. 14:30

A Milla Egyesület elnöke az ATV Startban elmondta, októberben és ma is arról beszéltek, hogy a Millából nem lesz önállóan párt – ellenben mindenképpen létre kell hozniuk a választási pártot az Együtt 2014-et alkotó három szervezetből. Juhász szerint evidencia, hogy párttá kell alakulniuk, hiszen csak így tudnak majd elindulni a választásokon.

Juhász Péter leszögezte, hogy a párt megalakítása előtt a Milla Egyesület szeretné kialakítani a stratégiáját. Mint mondta, házasodni készülnek, és teljesen természetes, hogy előtte tisztázni kívánják az alapokat. „Vannak, akik még házassági szerződést is kötnek ilyenkor. Nem lehet az, hogy ma berohanunk a házasságkötő terembe hirtelen felindulásból” – tette hozzá.

Az Együtt 2014 alapítótagja arra számít, hogy ezután fog igazán megmutatkozni a teljesítményük, bár maga arra számított, hogy egy Milla-féle „bázisdemokratikus közösség gyorsabban alakítható át hatékony szervezetté”.

A Demokratikus Koalíció által indítványozott március 15-ei közös tüntetésről elmondta, ezt nem tartja különösebben jó ötletnek, mivel nem biztos, hogy a Gyurcsány Ferenccel való közös kiállásra vágynak azok, akik nem szándékoznak visszatérni a 2010 előtti állapotokhoz.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2013. február 01. 09:35
Azért sem érdemes együtt tüntetniük, mert akkor nyilvánvaló lenne, hogy az összes kormányellenes tömörülésnek ugyan az a párszáz(párezer) demonstráló a tömegbázisa.
rajgy
2013. február 01. 09:17
Nekem csak egyetlen kérdésem van. A német "DER_SPIEGEL" magazin oldalán 2012 januárjától, http://www.spiegel.de/politik/ausland/proteste-in-ungarn-regierung-trickst-demonstranten-aus-der-city-a-810152.html , egészen 2013 januárjáig http://www.spiegel.de/politik/ausland/ungarn-hunderte-demonstrieren-gegen-rassistischen-orban-freund-a-877285.html Minden magyar politikai cikk mellett ott látható ma is a MILLA "Nem Tetszik" kampányvideója. (balra lent) Ki fizette ezt, ha egy német újságban egyetlen hétvégére egy apróhirdetésnek 10 Euro/mm az ára? Azóta is látható a kampányvideó, nagy felületen. Ki pénzelte ezt? (A 2012.jan.21 Békemenetet a "DER_SPIEGEL"-ben hiába keresitek)
mesuge
2013. január 31. 22:30
jóreggelt kívánok JP-nek de tartok tőle, hogy ezen a szinten már nem fog megúszni egy jó kis dékázást a pályán a kapusa táraságában. ez már kampány!
Nannyó
2013. január 31. 19:17
Nade tényleg komolyan kérdezem, van ebben az országban olyan ember, aki ezt a drogos, handabandázó hülyegyereket egyetlen pillanatig is komolyan veszi, mint politikai tényezőt?! Hiszen egy komolytalan figura, még az élettársa meg a három gyereke se számíthat rá, nemmég egy politikai szerveződés... Figyelj, sárkányfűárus, nálam alapkövetelmény, hogy eltartsd a szép nagy családodat MUNKÁBÓL, nem pedig haveri kölcsönökből. Tudom, hogy ez meglehetősen konzervatív meglátás, de nem árt, ha tudod, hogy itt kezdődik egy férfi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!