56-os emlékművet rongáltak meg a XVIII. kerületben

2013. január 14. 16:13

Megrongálták a tavaly november 4-én átadott, XVIII. kerületi 56-os emlékművet a hétvégén – közölte Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata hétfőn az MTI-vel.

2013. január 14. 16:13

A XVIII. kerületi Hargita téri alkotás huszonnégy bazaltkockáját fehér színű olajfestékkel fújták le – írta az önkormányzat.

Ughy Attila polgármester (Fidesz-KDNP) elmondta, hogy minden törvényes eszközzel fellépnek az ilyen és ehhez hasonló súlyos károkat okozók ellen. A XVIII. kerületi polgármester ismeretlen tettes ellen, rongálás büntette elkövetésének alapos gyanúja miatt feljelentést tett a kerületi rendőrkapitányságon.

A károkozást a helyszínen kétnaponta ellenőrzést folytató kerületi közterület-felügyelet munkatársai észlelték. A rendőrségi helyszínelés után a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. munkatársai mielőbb megkezdik az eredeti állapot visszaállítását – írta az önkormányzat.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. január 14. 16:46
Csak nem megint a danpeti voot???
na nem úgy van az
2013. január 14. 16:27
a bunkomcsi nem érti, hogy a saját fajtája csinálta az egészet, aminek egy csomó naiv idelista ember bedőlt - aztán ezek a büdsö felbújtó vörös geciládák persze megúszták, az őszintéket viszont felakasztgatták
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!