Tőkés: Gyöngyösi nemzetbiztonsági kockázatot jelent

2012. december 02. 14:07

Tőkés László szerint nem a zsidó származású emberek, hanem az őket listázni kívánó Gyöngyösi Márton jobbikos országgyűlési képviselő jelent nemzetbiztonsági kockázatot Magyarország számára.

2012. december 02. 14:07

Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács elnöke vasárnap keltezett nyilatkozatában provokációnak minősítette Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő nagy vihart kavart kijelentéseit. „Megítélésünk szerint a jobbikos országgyűlési képviselő antiszemita megnyilatkozása nyílt provokációt jelent nem csupán zsidó polgártársaink és – az egyébként nemzetközi bírálatok és támadások kereszttüzében álló – Magyarország, hanem hasonló módon a határon túlra szakadt, legfőképpen pedig a kettős állampolgársággal rendelkező magyarok ellen is” – vélte az európai parlamenti képviselő.

Az EMNT elnöke nem tartotta kizártnak, hogy Gyöngyösi Márton a határokon túlra kiterjesztett honosítás intézményét célozta lejáratni. „Romániában élő magyar polgártársaim közösségében külön is kikérjük a határon túl élő magyar állampolgárok iránti kollektív bizalmatlanság – közvetett – kinyilvánítását” – fogalmazott Tőkés László. Hozzátette, jogosnak ítéli viszont a kettős átvilágítás alkalmazását azok esetében, akik a múltban nyilvánvaló módon kollaboránsai voltak a hírhedt Securitaténak, és akik közül sokan áttelepültek Magyarországra.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
leech
2012. december 02. 18:41
Mi van ? Megvettek a zsidók Tőkés ? Jó péz van Brüsszelbe ?
BőröndÖdön
2012. december 02. 17:56
Mi köze van ennek a" derék családfőnek"ehhez??Tökés úr,tömje csak a zsebét,és nyalja tovább a Viktor hátsóját!!
devlaci2
2012. december 02. 17:07
Mesterházy nem bírta ki ... http://tabloidschmuck.tumblr.com/post/37035316830/mesterhazy-ketharmadozott-orbanozott http://tabloidschmuck.tumblr.com/post/37032659198/nemzeti-minimum
tevevanegypupu
2012. december 02. 16:56
Lacikam, most akkor igen vagy nem? Nagyon jo ez az elitelem..de. Vagy nem itelem el, de..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!