Hvg.hu: Balatonalmádiban jegyzőkönyvezik a diákok nézeteit

2012. december 18. 18:03

Több szülő is jelezte a hvg.hu-nak, hogy egy balatonálmádi gimnáziumban az igazgatói irodába hívják a diákokat, ahol jegyzőkönyvezik azok sztrájkkal és keretszámokkal kapcsolatos nézeteit, amit el kell küldeniük a Veszprém Megyei Kormányhivatalnak. Az igazgatónő nem cáfolta a portál értesüléseit.

2012. december 18. 18:03

Jegyzőkönyvezik a diákok és tanárok nézeteit egy balatonalmádi középiskolában. A hvg.hu-nak több érintett szülő is jelezte, hogy a Magyar-Angol Kéttannyelvű Gimnáziumban behívták a diákokat az igazgatói irodába, ahol a meghirdetett sztrájkról, illetve a keretszámokkal kapcsolatos nézeteikről, illetve arról faggatták őket, hogy a tanárok buzdítják-e őket. Az elmondottakat jegyzőkönyvezték, melyeket szerdán a Veszprém Megyei Kormányhivatalba kell küldeniük. A szülők az igazgatónőhöz készülnek a történtek miatt.

A hvg.hu megkereste az ügyben Gránásiné Bácsi Tündét, az intézmény vezetőjét, aki nem cáfolta sem a beszélgetések, sem a jegyzőkönyvezések tényét, de azt kérte, hogy a portál írásban küldje el megkeresését, amire az iskolafenntartó Veszprém Megyei Kormányhivatallal történt egyeztetést után ad választ. Szintén írásban kérte a hvg.hu kérdéseit a kormányhivatal sajtófőnöke, ám választ egyelőre még nem kapott a hírportál.

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korn
2012. december 19. 13:27
http://vehir.hu/cikk/2012-12-19/kormanyhivatal_valotlanok_allitasok_almadiugyben.html Most akkor lehet, hogy nem is úgy volt teljesen ahogy a hávégé írta?:-D
Karcolt
2012. december 19. 11:18
Megáll az idő.
cromwell
2012. december 19. 09:41
Petíció az Almádi Gimnáziumért bejegyzése: online közvetítés: A végzősök sorfallal fogadták reggel a tanárokat, köztük az igazgatót. 8:35 körül Ez az az iskola, ahol elkezdték listázni a hallgatókat és a tanárokat tegnap. "Jegyzőkönyvezik a diákok és tanárok nézeteit egy balatonalmádi középiskolában. A hvg.hu-nak több érintett szülő is jelezte, hogy a Magyar-Angol Kéttannyelvű Gimnáziumban behívták a diákokat az igazgatói irodába, ahol a meghirdetett sztrájkról, illetve a keretszámokkal kapcsolatos nézeteikről, illetve arról faggatták őket, hogy a tanárok buzdítják-e őket. Az elmondottakat jegyzőkönyvezték, melyeket szerdán a Veszprém Megyei Kormányhivatalba kell küldeniük. A szülők az igazgatónőhöz készülnek a történtek miatt. A hvg.hu megkereste az ügyben Gránásiné Bácsi Tündét, az intézmény vezetőjét, aki nem cáfolta sem a beszélgetések, sem a jegyzőkönyvezések tényét, de azt kérte, hogy a portál írásban küldje el megkeresését, amire az iskolafenntartó Veszprém Megyei Kormányhivatallal történt egyeztetést után ad választ. Szintén írásban kérte a hvg.hu kérdéseit a kormányhivatal sajtófőnöke, ám választ egyelőre még nem kapott a hírportál. "
Akitlosz
2012. december 18. 23:59
Sok itt az érdekes kérdés. Az egyik az, hogy miért érzik úgy a szülők, hogy az ilyen problémákat a hvg-nek kell jelezniük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!