Inkább a hajléktalanokra költené a konzultáció költségeit a Jobbik

2012. december 07. 13:41

Vágó Sebestény, a párt képviselője megjegyezte: a levelezés körülbelül annyiba fog kerülni, mint amennyit a legutóbbi bejelentése alapján az illetékes tárca hajléktalan-reintegrációs pályázatokra kiírt.

2012. december 07. 13:41

Több szempontból is megkérdőjelezhető a miniszterelnök hajléktalankérdéssel kapcsolatos nemzeti konzultációs kezdeményezése a Jobbik szerint. Az ellenzéki párt pénteken felvetette, hogy a konzultációs összeget hajléktalan-reintegrációs célokra kellene inkább fordítani. Vágó Sebestyén, a Jobbik országgyűlési képviselője az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta, hogy a levelezés körülbelül annyiba fog kerülni, mint amennyit a legutóbbi bejelentése alapján az illetékes tárca hajléktalan-reintegrációs pályázatokra kiírt. 

Lehet, hogy ha a konzultációs összeget is erre a célra fordítanák, akkor nem lenne szükség sem alaptörvény-módosításra, sem az újbóli kriminalizálásra? – vetette fel, hangsúlyozva: a probléma ellen elsősorban szakmai és csak másodsorban rendvédelmi eszközökkel kell küzdeni.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Potymog
2012. december 07. 15:46
"a levelezés körülbelül annyiba fog kerülni, mint amennyit a legutóbbi bejelentése alapján az illetékes tárca hajléktalan-reintegrációs pályázatokra kiírt." Az a helyzet, hogy a levelezés haszonélvezői merőben mások, mint a hajléktalan-reintegrációé. A hajléktalanok tehetnek mindenről! Micsoda gyatra lobbierő!
Fakutya tizedes
2012. december 07. 14:07
Vágó Sebestény vagy Sebestyén?
Fakutya tizedes
2012. december 07. 14:04
Balóné havi hatmillájából is adakozhatna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!