Gyakran Ismételt Hazugságok

2012. december 26. 16:24

Az ELTE BTK Egyetemi Fórum videójában a hallgatók és egyetemi oktatók kijelentik: elhatárolódnak a pártpolitikától.

2012. december 26. 16:24

A naponta változó és egymásnak ellentmondó nyilatkozatokkal manipulálják és összezavarják a diákságot és a szakembereket – emelik ki a fórum tagjai a december 23-án publikált videóban, amelyben többek között a hallgatói mozgalom politikai keretek közé kényszerítésére irányuló törekvések ellen is tiltakoznak.

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ciseaux
2012. december 29. 00:03
Látszik, hogy az ELTE "független" figuránsai teljesen el vannak különülve a valóságtól, mert még mindíg nem vették észer, hogy mindenki unalmas, nyafogó parazitáknak nézi őket, a politikai függetlenségük pedig a legátlátszóbb hazugság a világon! Mert sehol nincs olyan egyetem, ahol az ingyen oktatást, az ösztöndíjat nem kell eredményekkel kiérdemelni, vagy nem lehet diplomát "venni" a gyereknek. Ezek az "egyetemisták" sajnos eleve egy elit-komplexussal lépnek föl, mert ők különbek a multi-lánc pénztárosnőjeitől, a taxisofőröktől, vagy a saját kis kertjüket kapálóktól. Ők nem a nívósabb oktatásért, jobb tanárokért harcolnak, hanem a "pozíciójukért", amiért nem tartoznak elszámolással azoknak, akik azt lehetővé tették nekik? Tényleg, mi is lenne az érettségi előtt álló magyar 18 évesekkel, ha ó-görögből és latinból kéne vizsgázniuk, mert történelem-irodalom-biológia szakon akarnak továbbtanulni, hogy a végén, 10 év múlva, kommunikáció-szociológia diplomával legyenek munkanélküliek? Mert nem tudnak kapálni, vagy tehenet fejni, vagy visszaragasztani a szék lábát...Nem, meg kell értetni a most 18 évesekkel, hogy nem tud mindenki X-factoros lenni vagy a Voice-ban berekedni. Vannak, tetszik-nem tetszik, emberek, akiknek két kézzel kell fizikai munkát végezni.
daniel1992
2012. december 28. 08:46
Pedig pártok martalékai vagytok, főleg a gyurcsányista, sátánista szektának és a msz(m)p-nek... be kéne fejezni a lázadozást... örüljetek neki, hogy egyáltalán tanulhattok! az oktatás egy érték, amit meg kell becsülni, az ingyenességgel csak színvonaltalan tömegtermék lesz...
trust
2012. december 28. 07:20
Bizony jót tenne, ha elhatárolódnátok a politikától és a politikosktól. Nem csak szóban, tettben is.
kálmi
2012. december 27. 22:55
Méghogy a hallagatók elhatárolódnak a pártpolitikától? Na akkor ez is a gyakran ismételt hazugságok kategóriájába tartozik lassan, ugyanis az egyik szónokuk Csurgó Dénes az ÖKO párt képviselő jelöltje volt, a másik szónok ugyancsak az LMP-é a harmadik a DK-é. Az mszp szórólapjait az iskolában osztogatták. Akkor mitől is határolódnak el? Duma ez a javából az ellenzék, és a sértett tanárok tüzelik ezeket a gyerekeket. A hálózatok is hipp-hopp előkerültek a semmibő ( hallgatói, oktatói, szülői hálózat.... stb) mint annak idején a szabad kezdeményezések hálózata (szdsz lánykori neve)Az szdsz kandikál li ezek mögül a diákok mögül, úgyhogy a politika irányítja őket ez nem vitás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!