Felfüggesztett börtön a garázda jobbikosnak

2012. december 21. 14:04

Első fokon négy hónap, egy évre felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtotta Keresztúri Farkas Csabát, a szegedi közgyűlés jogi, ügyrendi és közbiztonsági bizottságának jobbikos elnökét pénteken a Szegedi Városi Bíróság.

2012. december 21. 14:04

A bíróság társtettesként, nyilvános rendezvényen, folytatólagosan elkövetett garázdaság bűntettében mondta ki bűnösnek a politikust, aki fellebbezett a döntés ellen.

A képviselő az ítélethirdetés után azt mondta, képviselői mandátumáról nem mond le, csupán bizottsági elnöki posztjáról távozik.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
durrbele
2012. december 22. 09:27
Lehet itt most háborogni.Persze azért megy a nagy szájtépés mert az illető jobbikos.Ha MSZP-DK-s tesz ilyet az nem ügy.Meg azon sem háborog senki, hogy a cigók ennél csúnyább dolgokat művelnek és nem röpköd nekik sem elzárás,sem pár hónap felfüggesztett. Mindamellett én már arra lennék kiváncsi mikor vezetik be itt is a zéró tolarenciát? Cigány,magyar,zsidó,jobbikos,ballos mind nem számitana.Csupán a törvényeknek szereznének végre érvényt.Persze ehhez nemcsak a rendőrség hanem a birói tetület hozzá állására is szükség lenne.
next mindig élni fog
2012. december 21. 23:04
"képviselői mandátumáról nem mond le, csupán bizottsági elnöki posztjáról távozik." Ennyit a senkiházi megélhetési politikusról! Ez egy Jobbikos lenne? Nem lep meg! Hm!
pierre bayle
2012. december 21. 19:44
Azért ilyen "fontos" egyébként a gyerek, mert vele van többsége a fidesz-dzsobbik koalának a szegedi közgyűlésben. Így együtt premizálják milliókkal a szakmailag teljesen alkalmatlan kinevezettjeiket. Egyébként egy igazi korrupt helyi vállalkozó a srác, építési biznicben utazik.
kukagyerek
2012. december 21. 17:48
Miért ítélték el? Csak nem pofán baszott egy komcsit?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!