Bajnai ne vizsgálja 2006 októberét

2012. december 07. 09:04

A múlt felülvizsgálata nem a politika dolga, erre vannak szociológusok, történészek, kutatók – fejtette ki Árok Kornél a rendszerváltás óta eltelt évekkel kapcsolatban az ATV-nek.

2012. december 07. 09:04

Bajnai volt egy évig miniszterelnök, akkor indíthatott volna vizsgálatokat a 2006-os események kapcsán. Ha ezt most a kormány nem teszi meg, egy baloldali politikusnak nem szabad felvállalnia – közölte Árok.

A politikus rendvédelmi dolgozókat is képviselő szervezete, a Szövetségben Együtt Magyarországért Párt az MSZP-vel tárgyal, az Együtt 2014-gyel kapcsolatban fenntartásaik vannak – derült ki a beszélgetésből.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claypool
2012. december 08. 13:03
Kevés gusztustalanabb kortünete van országunknak a korkedvezményes, nyugdíjas, készenléti rendőrtől !
orion
2012. december 08. 07:45
Ha ez az alak politikus, akkor ebben az országban bármi megtörténhet. 2006: "Ha ezt most a kormány nem teszi meg, egy baloldali politikusnak nem szabad felvállalnia – közölte Árok." Ejnye no! 1)Azért dolgot csinált a kormány! 2) baloldali politikusnak tilos baloldali kormány alatt elkövetett rendőri erőszakot és a kapcsolt részeket vizsgálni?? (az más kérdés, hogy milyen eredményre jutna) Azon kívül 2006-de még az elmúlt 22 év- sem a "múlt", nagyon is a jelen. Mindannyiunk életében jelen van Miazhogy! Nagyonis!
HSL
2012. december 07. 15:16
jól mondta a szegény róna, hogy ezek csak a nyócév restaurálását akarják...
Fakutya tizedes
2012. december 07. 15:00
Hivatásos semmittevő jó pénzért: Kirúgták Árok Kornélt (MTI) Kirúgták a tűzoltóságtól Árok Kornélt. Az ATV információi szerint a szakszervezeti vezető nem fogadta el a pécsi tűzoltóságra való áthelyezését, ezért azonnal felmentették. Mint ismert, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábban ultimátumot adott Árok Kornélnak, miszerint vagy Pécsre megy tüzet oltani, vagy távozik a testülettől. A Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének az atv-nek elmondta: azt közölték vele, hogy a továbbiakban függetlenített érdekképviseleti vezetőként nem dolgozhat, hanem vissza kell térnie eredeti beosztásába. És még válogat a kendermagban. Hány szakszervezeti vezető kell egy villanykörte becsavarásához? Egy, aki beszél hozzá. A szövegétől a villanykörte előbb-utóbb becsavarodik. Hány tűzoltó kell egy villanykörte becsavarásához? - Öt: egy fogja, négy pedig a hokedlivel forog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!