„Vigyázó szemeteket a Kunigunda utcára vessétek!”

2012. november 20. 18:54

Ami történt, az nem csak az egész ország szégyene, hanem egy kép a magyar demokrácia végéről – mondta Nagy Navarro Balázs, miután hétfőn az MTVA biztonsági emberei megzavarták tüntetésüket.

2012. november 20. 18:54

A közmédia volt dolgozója azt kérte a videó megtekintőitől: „vigyázó szemeteket a Kunigunda utcára vessétek”.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2012. december 24. 11:41
Navarro. Hol voltál 2006ban, amikor nekiestek a köztévének a tüntetők, és ti basztatok kiegyensúlyozottan közvetíteni, mondván, nem történt semmi, és zenét adtatok le, nehogy azt nézhesse az ország, hogy éppen lebontják a diktatúrát, élén a túlmozgásossal? Ha nincs a hörr téfau, akkor lófasz se szerez tudomást arról, hogy mi van az utcákon. Ti híreket "retusáltátok ki", hogy nyaljatok a barom túlmozgásosnak, b+, nemcsak egy faszkalap arcát! Úgyhogy kuss! Akkor verted volna a farkad a demokrácia kapcsán, meg amikor október 23-án összeverték a jónépet azonosító nélküli bűnözők.
reggos
2012. november 22. 17:45
Tudjuk vénember.Azért eszed a narancsot ész nélkül.
GáborGábor
2012. november 22. 17:36
ennyit nagy navarroról: http://www.youtube.com/watch?v=rwwdklPslQA ebben a videóban minden benne van. szélhámos, hazug, jellemtelen ember... és mégis Ő a baloldali szabadságharc egyik ikonja... köszönöm szépen az ilyen ikont... pár dolog a videón azért nagy navarro kamu bántalmazásán túl is elgondolkodtató, például amikor himnuszt énekelnek (ülve, no comment...) mennyire látszik az összenevetéseken, hogy maguk sem gondolják komolyan, az egész felhajtás csak egy műbalhé számukra, majd jön a műesés, aztán szanyi kapitánynak még van bőr a képén a biztonsági embert vegzálni... gyakorlatilag az összes baloldali érték megjelenik, a mozgalmi múlt, a hazugság, majd annak nyomán az ártatlan fél felelősségre vonása... és ezek akarnak 2014-ben visszajönni???
kaktuszvirág
2012. november 22. 17:36
Az ilyen demokraták,mint a Navarró miatt szarok a demokráciába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!