Hat időközit tartanak vasárnap

2012. november 25. 09:50

Hazánk hat településén tartanak időközi választásokat vasárnap folyamán.

2012. november 25. 09:50

A Győr-Moson-Sopron megyei Vámosszabadiban négyen, míg Szilsárkányban hárman indulnak a polgármesteri helyért. A Békés megyei Kardoskúton a választók három polgármesterjelöltre szavazhatnak, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Pácinban pedig négy jelölt indul.

A Pest megyei Kosdon és a Komárom-Esztergom megyei Tárkányban polgármestert és hat-hat helyi képviselőt választanak. Kosdon négy polgármester- és tizenkét képviselőjelölt indul. Tárkányban a polgármesteri székért hárman, a képviselői helyekért tizenöten indulnak.

Az önkormányzati választás egyfordulós, nincs sem érvényességi, sem eredményességi küszöb, a legtöbb szavazatot kapott jelölt nyer. Reggel 6 és este 7 óra között állnak nyitva a szavazókörök.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trolléga
2012. november 25. 22:56
Mi a fasz folyik ebben a szerencsétlen országban??? "Pácinban és Vámosszabadiban is a Demokratikus Koalíció jelöltje nyert."
next mindig élni fog
2012. november 25. 21:45
Ki találja meg az eredményeket a kormány, vagy az ország választási honlapján? http://www.valasztas.hu/hu/ovi/index.html Hm!
reggos
2012. november 25. 12:38
Van köztük fideszes? Jó lenne hallgatni Selmeczytől és lelkes győzelmi jelentést!
OrangeOrder
2012. november 25. 10:49
Na majd ha itt is valami álruhás MSZP-s nyer, akkor mehet a tűzijáték, hogy történelmi fordulópont, hatalmas pofon Orbán Viktornak, stb. Ha meg mégsem, akkor jajongás, hogy ide vezet a diktatúra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!