Harsányi Gábor a Viacomnál

2012. november 22. 14:28

Új vezetővel erősíti csapatát a Viacom International Media Networks (VIMN). Korábban az HBO-nál és PR TELECOM-nál is dolgozó Harsányi Gábor, mostantól többek között a Comedy Central-t, a Nickelodeon-t, a VIVA TV-t és az MTV Hungary-t forgalmazó cég Affiliate Értékesítési Igazgatója.

2012. november 22. 14:28

Harsányi Gábornak nem ismeretlen a Comedy Central, a Nickelodeon, a VIVA TV és az MTV világa, korábban Sales és Marketing Igazgatóként dolgozott a cégnél, jelenleg Kelet-Közép-Európáért és Izraelért felelős Affiliate Sales Director.

Harsányi Gábor pályafutását  a Coca-Colánál kezdte, ahol 7 évet töltött, Key Account Managerként és Trade Marketing Managerként is dolgozott. 2005 és 2009 között az HBO Country Managereként került közel a média világához, magyarországi Kereskedelmi és Marketing vezetőként a márka értékesítési és marketing stratégiájának kialakítása és megvalósítása is az ő kezében volt. A Viacomhoz való visszatérése előtt közel 2 évig dolgozott a PR-TELECOM Zrt. Kereskedelmi Igazgatójaként, így rálátást szerezhetett a műsorterjesztői
oldal folyamataira is – olvasható a cég közleményében.

Harsányi 2012 novemberétől a Viacom Kelet-Közép Európáért és Izraelért felelős
Affiliate és Sales Igazgatójaként folytatja pályáját. A Viacom a csatornák regionális erősítésére koncentrál, továbbá igyekszik a lehető leghatékonyabban kihasználni a környező országokban rejlő növekedési lehetőségeket.

„Nagyon hiszek a cég portfoliójának erejében. A Comedy Central, Nickelodeon, VIVA TV, és MTV márkákat képviselő Viacom csoport erős szórakoztató csatornákat tartalmazó portfólió a régióban. Azt tekintem elsődleges feladatomnak, hogy a vállalat pozicíóját még tovább erősítsük, portfólióját tovább bővítsük úgy Magyarországon, mint a régió más országaiban” – nyilatkozta Harsányi Gábor.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!