DK: Az Országgyűlés Hivatala leállította a DK-támogatók tiltakozó leveleit

2012. november 18. 13:23

A Demokratikus Koalíció (DK) közleménye szerint az Országgyűlés Hivatala letiltotta azokat a leveleket, amelyeket a párt támogatói küldtek kormánypárti képviselőknek a választási regisztráció elleni tiltakozásul.

2012. november 18. 13:23

A DK az MTI-hez vasárnap eljuttatott kommünikéjében felidézte, hogy ezen a héten újabb akciót hirdettek az előzetes választási feliratkozás ellen, arra kérve támogatóikat, hogy az összes kormánypárti képviselő e-mail címére küldjenek egy javasolt szövegű tiltakozó levelet.

A felhívásnak olyan sokan tettek eleget, hogy az megterhelte a parlament informatikai rendszerét, ezért az Országgyűlés Hivatala letiltotta a további leveleket – írták, hozzátéve, hogy „a Demokratikus Koalíció jellemzőnek tartja a jelenlegi parlamenti többségre, hogy a polgárok tömegének immár sokadik módon kifejezett tiltakozását érdemi válasz nélkül hagyva, technikai úton próbálja hárítani”.

Az MTI megkereste az ügyben az Országgyűlés Sajtószolgálatát, ahol későbbre ígértek reagálást.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gombóc XVI. Artúr
2012. november 18. 22:50
Böszme! Legalább ügyesebben szerveztetek volna. De ti még ehhez is hülyék vagytok: "Az országgyűlési sajtószolgálat a történtekről azt mondta, hogy a levelező rendszer több ezer e-mailt fogadott egy adott címről, és ezek - a DK-közleménnyel ellentétben - nem a Demokratikus Koalíció aktivistáitól, hanem közvetlenül a párt szerveréről érkeztek a parlament levelezési rendszerébe, a kormánypárti képviselőknek címezve, ötvenes csoportokban."
Gombóc XVI. Artúr
2012. november 18. 22:45
"A felhívásnak olyan sokan tettek eleget, hogy az megterhelte a parlament informatikai rendszerét..." A Parlament Sajtóirodája azóta is keresi ezeket a leveleket. (Mind a kettőt.)
kaktuszvirág
2012. november 18. 19:54
Ki fogja őket alkalmazni 14 után?Hát a Feri A kádkő gyárban a portástól a vezérigazgatóig rengeteg álláshely van!9 főt elhelyezni nem művészet.
balbako_
2012. november 18. 17:38
Nincs más hátra el kell költözni az Avasra, a teljes szimpatizáns gárdával együtt elférnek egy panellakásban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!