Mégsem döntenek a Vidámpark bezárásáról

2012. október 03. 09:51

Indoklás nélkül visszavonta Bagdy Gábor pénzügyi főpolgármester-helyettes a Vidámpark bezárásáról szóló javaslatot. Az LMP szerint egy-két évvel el kellene halasztani a bezárást, hogy addig felépülhessen egy hasonló funkciójú létesítmény.

2012. október 03. 09:51

Bagdy Gábor pénzügyi főpolgármester-helyettes indoklás nélkül vonta vissza azt a javaslatot, amely szerint november 4-ével véglegesen bezárnák a Vidámparkot, és az intézmény az év végéig átadná az általa használt területet a Fővárosi Állat- és Növénykertnek.

Hanzély Ákos, a fővárosi LMP frakció képviselője még a Fővárosi Közgyűlés előtt tartott sajtótájékoztatóján elmondta: pártja szerint egy vagy két évvel el kellene halasztani a Vidámpark bezárását, hogy addig felépülhessen egy hasonló funkciójú létesítmény.

A Budapest név használatával kapcsolatban azt mondta, egyes esetekben szabályozni kell a kérdést, de a javaslat jelen formájában „kaotikus” helyzetet teremtene, ezért nem támogatják. A közterületek átnevezéséről megjegyezte: antifasiszta harcosokról vesznek el utcaneveket, és plébánosokról neveznék el őket, a Jobbik pedig Horthy Miklósról nevezne el utcát. Az LMP reméli, hogy a Fidesz nem fog belemenni a nyilas eszmék támogatásába – mondta Hanzély.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2012. október 03. 10:55
"A közterületek átnevezéséről megjegyezte: antifasiszta harcosokról vesznek el utcaneveket, és plébánosokról neveznék el őket, a Jobbik pedig Horthy Miklósról nevezne el utcát. Az LMP reméli, hogy a Fidesz nem fog belemenni a nyilas eszmék támogatásába – mondta Hanzély." Akkor az a nyilas eszme támogatása lenne, ha egy antifa, de a kommunista rezsim kiszolgálójától elveszik az az utcanevet? vagy az, ha egy plébánosról neveznek el utcát? Tehát ami nem a bolsi eszméket jelképezi, az mind nyilas eszme?
Robin
2012. október 03. 10:34
"Az LMP szerint egy-két évvel el kellene halasztani a bezárást, hogy addig felépülhessen egy hasonló funkciójú létesítmény." Csakis.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!