Megkezdődött a Jobbik nagygyűlése Budapesten

2012. október 23. 15:43

Megkezdődött a Jobbik ünnepi nagygyűlése kedden, az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján Budapesten, a Deák Ferenc téren.

2012. október 23. 15:43

A nemzetiszínű és árpádsávos zászlókkal megjelent résztvevők megtöltik a Bajcsy-Zsilinszky út és a Károly körút közötti szakaszt, a tömeg az Andrássy úti  kereszteződéstől a 47-es és 49-es villamosok végállomásáig terjed.

Az eseményen beszédet mond Vona Gábor, az ellenzéki párt elnöke, Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő és Murányi Levente, a Jobbik országos alelnöke.

A beszédek és egy könnyűzenei koncert után a résztvevők fáklyákkal vonulnak át a Deák Ferenc térről a Magyar Rádió épülete elé.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2012. október 23. 17:11
Molotov-koktél,kőhajigálás,rendőrkutya-rugdosás nincs az ünnepi megemlékezésükön?
korona
2012. október 23. 17:00
Minden párt öncélú hatalmat akar gyakorolni a vele nem azonosan gondolkodók felett, ezért MINDEN PÁRT a nemzet romlását idézi elő. Éljen a Magyar Királyság!
korona
2012. október 23. 16:45
(bemásoltírás)---------------------------------------------------------------------- BRUNO GOLLNISCH BESZÉDE Francia EP-képviselő a Jobbik rendezvényén: Trianon gyalázatos és igazságtalan volt; nem, nem, soha! Bruno Gollnisch felszólalásának szövege: Kedves Magyar Barátaim! Csodálatos itt lenni ma Önökkel ilyen nagy számban Budapesten, ebben a gyönyörű városban, ami az egész világ számára példát mutatott hősiességből. Üdvözlöm ma az Önök, a Jobbik mozgalom, Vona Gábor elnök úr és barátaim, Morvai Krisztina, Balczó Zoltán, valamint Kovács Béla barátom azon erőfeszítéseit, hogy megvédjék a saját méltóságukat és a függetlenségüket. Ahogyan Jean-Marie Le Pen is emlékeztetett, a nemzetek sokszínűsége és egyenlősége az európai civilizációnk egyik lényeges öröksége. 1956-ban a magyar nép fellázadt a szocialista Szovjetunió diktatúrája ellen. Ma ugyanez a nép az euroglobalista Szovjetunióval szemben mutat példát ellenállásból! Az Európai Unió mindenki számára előírja az áruk, a személyek és a tőke szabad áramlását. Az olyan áruk importját, melyeket méltánytalanul alacsony áron állítanak elő, s melyek tönkreteszik a vállalkozásainkat. Az olyan tömeges bevándorlást, ami elnyeli a népeinket. A külföldi tőkét, ami kisajátítja a vagyonunkat. Önöknek igenis joguk van más sorsot választani! Önöknek igenis joguk van hivatkozni a keresztény vallási örökségükre az alkotmányuk preambulumában! A magyar nemzetnek, amely a világnak annyi hőst, szentet és szabadságvértanút adott, nem kell hogy Brüsszelből adjanak utasításokat! S ahogyan Petőfi, úgy én is felkiáltok: Talpra, magyar! Az Önök ittléte bizonyíték arra, hogy ha az igazságtalan és gyalázatos trianoni egyezmény fel is darabolta Magyarországot, az nem tudta kiölni a magyarokból a bátorságot! Az egész világ patriótái Önökkel együtt kelnek fel, hogy megvédjék nemzetük szabadságát. Sohasem fogjuk elfogadni a saját identitásunk elpusztítását. Nem, nem, soha! Országok patriótái, egyesüljetek!
Gombóc XVI. Artúr
2012. október 23. 16:19
Gondolom most már fel fognak készülni az EU-s zászló égetésére, mert az azért nagyon ciki volt amikor úgy kellett öntözgetni, hogy gyulladjon már ki végre. Persze az lenne igazán látványos,ha egy európai parlamenti képviselő gyújtogatna a hitelesség érdekében...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!