Hummeres gázolás és lövöldözés: meghalt a rendőrmotoros

2012. október 11. 22:08

A motoros járőrök megpróbálták feltartóztatni a gyorshajtó terepjárókat, azonban az első autó áthajtott egyikükön, aki a kórházban életét vesztette. A másik járőr négy lövéssel találta el a sofőrt.

2012. október 11. 22:08

Traffipaxos rendőrök mérték be a száguldó Hummereket, akiket két rendőrmotoros próbált meg megállítani. Egy szemtanú beszámolója szerint az első terepjáró áthajtott egyikükön, a másik rendőr több lövést adott le a sofőrre. A két sérültet mentőhelikopterrel, illetve mentőautóval szállították kórházba. Az elgázolt rendőr, Kenéz Imre törzszászlós a kórházban életét vesztette. 

A rendőrség hivatalos közleményben gyászolja az elhunyt törzszászlóst:

„Szolgálatteljesítés közben 2012. október 11-én életét vesztette Kenéz Imre rendőr törzszászlós úr, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Forgalomellenőrző Alosztály motoros járőrvezetője.
Magyarország Rendőrsége megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendőr családjának fájdalmában.
A Rendőrség a rendőrségi épületeken gyászzászlóval, a szolgálati gépjárműveken gyászszalaggal tiszteleg elhunyt munkatársának helytállása előtt.
Kenéz Imre 34 évet élt.”

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2012. október 12. 04:35
aztán mennyiért adjuk ki a hummeres gázolót?
painkiller21
2012. október 11. 23:09
Mi történne ha kiderülne hogy a hummeres zsidó volt?Antiszemitizmus?
HattoryHanzo
2012. október 11. 23:00
4 db német rendszámú, valószínűleg Romániából érkező Hummer volt, és itt valami jóval súlyosabb dolog miatt volt ez a tragédia, normális ember ilyet gyorshajtás miatt nem tesz.
ketroot
2012. október 11. 22:45
A NOL-on 1-2 kommetelőn már valahogy nem csodálkozom. Azon megy a vita, hogy a rendőr a hibás, hogy lelőtte a szerencsétlen menekülőt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!