Helyreigazításra kötelezték a Gyurcsányt elsőként vádoló hírportált

2012. október 11. 14:48

A Pécsi Ítélőtábla csütörtökön jogerősen helyreigazításra kötelezte a plágiumvádat elsőként híresztelő pecsiujsag.hu című honlapot Gyurcsány Ferenc ügyében. A volt miniszterelnök kedden a Hír TV ellen is pert nyert.

2012. október 11. 14:48

A Pécsi Ítélőtábla csütörtökön jogerősen helyreigazításra kötelezte a plágiumvádat elsőként híresztelő pecsiujsag.hu című honlapot. Eszerint az internetes portálnak közzé kell tennie, hogy „A 2012. április 29-én megjelent cikkünk címében valótlanul állítottuk, hogy Gyurcsány Ferenc dolgozata egyezik ex-sógora dolgozatával” – közölte a Demokratikus Koalíció. A cikk szerint a másodfokú bíróság a portál szerkesztőségét a perköltség megfizetésére is kötelezte; az ítélet ellen fellebbezésnek helye nincs.

A Fővárosi Törvényszék kedden első fokon helyreigazításra kötelezte a Hír TV-t is. A csatorna a 2012. május 4-ei műsorában a bíróság ítélete szerint a pécsi iskolaigazgatóval rejtett kamerával, titokban felvett, átszerkesztett beszélgetés közzétételével azt a hamis látszatot keltette, hogy Gyurcsány Ferenc nem végezte el a diplomájához szükséges kötelező tanítást. A nyugdíjas pedagógusnak azt sem mondták meg, kik ők, és hogy kamerával rögzítik a látogatáson elhangzottakat. Másnap az  igazgató tiltakozott is a Hír TV eljárása ellen – tudatta a párt. Az ítélet nem jogerős.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
baccardi
2012. október 16. 17:04
A kisfia meg éppen a liberalizmust oktatta kicsi pártjában......mint góré.
baccardi
2012. október 16. 17:01
Így van. Most éppen a dicső utánpótlás viszi a hatalmat. Néhány poros vén komcsival karültve.
Anonymtalan
2012. október 16. 14:07
H.Tünde semmit se csinál ott, ha csínálna akkor meg azon vínnyognátok, hogy D.I.K.T.A.T.Ú.R.A.-V.I.K.T.R.O.K.R.Á.C.I.A..
szintiboj
2012. október 16. 14:07
A H.Tündike által felügyelt bíróság szerint van igaza!!! Ez az igazán kínos.:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!