Elfogták a legkeresettebb Pest megyei férfit

2012. október 17. 14:49

Fél éve bújkált az a pest megyei férfi, akit kedden hajnalban fogtak el a rendőrök Budapesten. A férfi a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság körözési listájának első helyén szerepelt.

2012. október 17. 14:49

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Célkörözés Csoportjának nyomozói és a Nemzeti Adó és Vámhivatal Bevetési Főigazgatóság munkatársai 2012. október 16-án hajnalban, közös, összehangolt munka eredményeként egy budapesti lakásban elfogták a fél éve bujkáló G. Zsigmond budapesti lakost, akit zsarolás elkövetésével gyanúsítanak. A férfi a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság körözési listájának első helyén szerepelt.

G. Zsigmond és társai egy üzleti vita miatt pénzt követeltek volt üzlettársuktól O. Máriusztól, majd ezt nyomatékosítva 2012. májusában lakásában rá is támadtak.

Öt bűntársát már egy korábbi akció során a rendőrök elfogták. A férfit a hatóság őrizetbe vette, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya előterjesztést tett a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.  

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2012. október 17. 15:57
Hopp te zsiga. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!