Egyelőre marad a közoktatási helyettes államtitkár

2012. október 18. 11:46

Bár jelezte az emberi erőforrás miniszternek távozási szándékát Gloviczki Zoltán, úgy állapodtak meg Balog Zoltánnal, hogy 2013 tavaszáig nem lesz változás a közoktatásért felelős helyettes államtitkári poszton.

2012. október 18. 11:46

Jövő év tavaszáig biztosan nem lesz változás a közoktatásért felelős helyettes államtitkári poszton – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A közlemény szerint Gloviczki Zoltán, közoktatásért felelős helyettes államtitkár szerdán megkereste Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkárt és Balog Zoltánt, az emberi erőforrások miniszterét, hogy közölje velük lemondási szándékát, ugyanakkor Balog Zoltánnal abban állapodtak meg, hogy 2013 tavaszáig biztosan nem lesz változás a közoktatásért felelős helyettes államtitkári poszton.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2012. október 18. 12:17
Mivel kiválóan teszi a dolgát, ahhoz eddig sem fért kétség, hogy folytatnia kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!