Megalakul az LMP budapesti választmánya

2012. szeptember 13. 20:10

Két héten belül megalakul az LMP fővárosi választmánya, a testületbe Dorosz Dávidot, az ellenzéki párt országgyűlési képviselőjét delegálja a budapesti regionális kongresszus.

2012. szeptember 13. 20:10

Két héten belül megalakul az LMP fővárosi választmánya, a testületbe Dorosz Dávidot, az ellenzéki párt országgyűlési képviselőjét delegálja a budapesti regionális kongresszus, amely csütörtökön ült össze. A párt fővárosi szervezetének tájékoztatása szerint a választmány 13 tagú lesz, tíz tagot a budapesti területi szervezetek, egyet-egyet a fővárosi frakció és a budapesti kongresszus delegál, továbbá tagja lesz Cake Olivio, az országos választmány tagja.

Az LMP a választmánytól erősebb budapesti jelenlétet, hangsúlyosabb politikát vár – olvasható a közleményben, amely arra is kitér, hogy az új testület vezető szerepet kap a párt Budapest programjának kialakításában, és operatív feladatokat lát el a főváros szervezetek és a fővárosi frakció között, valamint az önkormányzati munkában.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mefisto
2012. szeptember 14. 08:45
Sőt! Három hét múlva szervezeti és működési szabályzatot is elfogadják! Resszkess Fidesz! :-D
armanyi
2012. szeptember 14. 08:10
Cake Olivio... szép magyar név, szép magyar ember...
hátakkor
2012. szeptember 13. 23:07
Dob utcai romkocsmák választmánya..
kjkj945
2012. szeptember 13. 20:37
Miért? Eddig hol voltak? Kukutyinban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!