Konzultációs levelet kap a kormány

2012. szeptember 19. 15:53

Ezúttal nem a miniszterelnök küld levelet az állampolgároknak, hanem a vegyipari szakszervezeti szövetség (VDSZ) kíván konzultálni a kormánypárti képviselőkkel.

2012. szeptember 19. 15:53

Székely Tamás, a VDSZ elnöke kijelentette, hogy a szervezet levélben kérdezné meg a kormány intézkedéseiről a kétharmadot. A kérdőívet az érdekképviselet annak hírére állította össze, miszerint a kormányfő újabb konzultációs levelet küld az állampolgároknak – számolt be a nol.hu.

A VDSZ egyúttal felszólítja a miniszterelnököt, hogy ne költsön milliókat fölösleges intézkedésekre, így a néppel folytatott folyamatos konzultációra se. Az érdekképviselet elvárja, hogy a képviselők gondolkodjanak el a kérdéseken. A szakszervezet többek között a műszakpótlék, a korengedményes nyugdíj, a munkavállalók kiszolgáltatottsága, a kismamák foglalkoztatása, valamint a milliárdos látszatkonzultáció problémáit is felveti a kérdőívben. A dokumentumban feltett kérdésekre azonban nem kell minden esetben válaszolni a politikusoknak, néhol elég ha a „nem tudom megítélni a kérdést, én csak megszavaztam” választ jelölik be – írja a nepszabadság.hu.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2012. szeptember 19. 17:30
A VDSZ egy szocialista fiók szervezet. Az elnökük lett az egyik szoci képviselő. Ettől kezdve érdektelen a történet.
kjkj945
2012. szeptember 19. 16:36
És miért nem az öccces párttól kérdezik????
ördöngös pepecselés
2012. szeptember 19. 16:33
ideje lenne törvénybeiktatni hogy a szakszervezeteket a tagok tartsák el mert fölösleges a politikai szakszervezetek pénzelése
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!