Ezrek demonstráltak Gyurcsányék tüntetésén

2012. szeptember 16. 16:04

A tüntetők ellenzik a választói regisztrációt, de ha lesz, akkor ígérik: mind feliratkoznak majd és másokat is elvisznek magukkal. A NOL videója a demonstrációról.

2012. szeptember 16. 16:04

 

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
El Duderino
2012. szeptember 18. 12:01
Azt mondja az egyik őrült, hogy: nem a románokra kell bízni az országot, hanem a magyarokra. Meg hogy ne a külföldiek mondják már meg, hogy itt mi legyen... Kedves tüntető, tudod mit mondanak a te fajtádra azok a "románok"? Azt, hogy bozgor. Hogy itt élsz az anyaországban és mégsincs hazád. Ilyen alapon 2004 december 5. lehetne nektek pirosbetűs ünnep, ha vezíreteken múlik, akkor az is lesz. Persze nem arról van szó, hogy korrekt dolog az ha a határontúli magyarok beleszólnak a magyar belpolitikába, DE, ha lenne egy olyan közösség (és itt szándékosan nem pártot mondok), ami hajlandó lenne képviselni a nemzet érdekeit akkor igenis nekik helyük van! Az olyan ember, aki lerománoz egy székelyt nem érdemel mást mint főbelövést.
Sándor
2012. szeptember 17. 10:26
Az mszMp-szdsz leszoktatta a munkáról a szavazóbázisát, és segélyekkel tartotta pórázon őket. Működött a "lopni és lopni hagyni" elv, eközben ők ott fent az ezer és ezermilliárdokat lopták el, a szavazóbázisnak pedig engedélyezték a segély mellett a megélhetési bűnözést. Sikerült a 8 éves rémuralmuk alatt szétlopni, eladósítani és anyagilag, mentálisan és erkölcsileg tönkretenni az országot és a nemzetet. Most vége a lopásnak, a bűnözésből és henyélésből élésnek. Aki munkaképes, az dolgozzon meg a kenyeréért, és ne a dolgozó emberekkel tartassa el magát a születése pillanatától a halála napjáig. Az mSZP-nek, a gyurcsányi féléknek, és a SLEPP-nek, pedig egyetlen dolga van ebben az ország: visszatenni az államkasszába a 8 évük alatt széthordott ezermilliárdokat. Abból már lehetna 147 ezer forintos a Start munkaprogramban megkereshető bér, és lehetne ezer eurós minimálbér és minimálnyugdíj.
Sándor
2012. szeptember 17. 10:15
a gyurcsányi elit bázisa http://videa.hu/videok/vicces/mszp-s-8222szuperbuli8221-durva-elkurtuk-elkurtad-kTIbQ6cDyR22J6Vi
pic
2012. szeptember 17. 09:17
Kívánni sem tudott volna hatásosabb propagandát az előzetes regisztráció mellett - főleg az igen nagy többségben lévő jobb oldali választók körében - a kormánypárt, mint amit ingyen és bérmentve elvégzett Gyurcsány és bandája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!