Az MSZP felfüggesztené „az orbáni hazugságlevél a terjesztését”

2012. szeptember 04. 13:43

A munkahelyvédelmi akcióról szóló levél terjesztésének felfüggesztését követeli az ellenzéki párt. A szocialisták szerint a Fidesz az ígéreteiből semmit nem váltott be, nincs egymillió munkahely, nincs mértékadó gazdasági növekedés, hanem recesszió van.

2012. szeptember 04. 13:43

Az Orbán Viktor által jegyzett Munkahelyvédelmi akció 2012 levél terjesztésének azonnali felfüggesztését sürgeti, követeli az MSZP – mondta Gúr Nándor, az MSZP alelnöke, az Országgyűlés foglalkoztatási és munkaügyi bizottságának elnöke miskolci sajtótájékoztatóján kedden. A szocialista politikus úgy fogalmazott: Orbán Viktor és a Fidesz 2010-ben egymillió új munkahely teremtésével kampányolt, most viszont a meglévő álláshelyek megvédéséről levelezget, az adófizetők több száz millió forintját felhasználva erre.

Vajon szabad-e úgy hazudni, hogy azt a mások által befizetett adóforintokkal teszi meg akárki, ebben az esetben Orbán Viktor – mondta, megjegyezve: az „iromány” valótlanságokat tartalmaz, a munkahelyvédelmi tervről szóló levélben fogalmazottak nem igazak.

A Fidesz az ígéreteiből semmit nem váltott be, „nincs egymillió munkahely, nincs mértékadó gazdasági növekedés, sőt, recesszió van, nincs radikális adócsökkentés, illetve csak azoknak, akik tehetősek” – tette hozzá Gúr Nándor. Kovács Tibor, az Országgyűlés gazdasági és informatikai bizottságának MSZP-s alelnöke a sajtótájékoztatón a párt nevében követelte, hogy „azonnal függesszék fel ennek az orbáni hazugságlevélnek a terjesztését”. Ebben a levélben nagyon sok megalapozatlan, a tényekkel szembemenő, félrevezető információ, valótlanságok tömege van – tette hozzá.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bookmark
2012. szeptember 04. 15:26
Az a baja az MSZP-nek, hogy kicsúszik a kezükből az info-áramlás kizárólagos lehetősége bizonyos körökben. Pl: A nyugdíjasklubbókban csak őket engedték be eddig és azt hazudhattak, amit akartak, már pedig az MSZP szavazóbázis over 60. Tehát ha a kormány levélben mást mond mint amit ők eddig az bizony szavazatokat fog elvinni az amúgy is nehéz parlamentbe való bejutásnál, mert hogy fele lesz a létszám. Azon azért még egy agy-mosott nyugdíjas is elfilózik, hogy ha azt kérdezi, hogy miért ilyen kevés a nyugdíj és a szocik azt mondták eddig, hogy azért Orbán a patás ördög és "monnyon le", ezzel szemben kiderül, hogy a szoci szuper nyugdíjakra megy el pénz.
Nathaniel Bumppo
2012. szeptember 04. 14:53
Saját magukat mikor függesztenék fel (csak úgy képletesen persze)? Mindenki jobban járna (ők is).
cutcopy
2012. szeptember 04. 14:35
"A szocialisták szerint a Fidesz az ígéreteiből semmit nem váltott be" Ahhoz képest, hogy a szocik még nyolc év után is türelmet kértek volna még 2002-es ígéreteik teljesítésére..
táltos
2012. szeptember 04. 14:21
„nincs egymillió munkahely," Gúr Nándor az észlény, 10 év alatt 1 millió munkahely volt a szöveg. Ebből eltelt 2 év! Annyi minden másba bele lehetne kötni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!