A MÁV volt vezetője kerülhet a BVK élére

2012. szeptember 13. 12:20

Felmentette Bán Tamást a fővárosi közgyűlés a Budapesti Városüzemeltetési Központ vezérigazgatói tisztségéből, helyére az Index információi szerint Szarvas Ferenc, a MÁV volt vezérigazgatója kerülhet, Bán pedig a BVK igazgatóságának elnökeként folytatja.

2012. szeptember 13. 12:20

Csütörtöki ülésén felmentette Bán Tamást a fővárosi közgyűlés a Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK) vezérigazgatói posztjából. Az Index szerint a férfi maga kezdeményezte felmentését, mert belefáradt az operatív munkába. Bán a jövőben a BVK igazgatóságának elnökeként folytatja. Az oldal úgy tudja, hogy a BVK új vezérigazgatója Szarvas Ferenc, a MÁV volt vezérigazgatója lesz, akit pályáztatás nélkül nevezhet majd ki a posztra a közgyűlés október elején – írja az Index.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trust
2012. szeptember 13. 15:51
Na, ezt azért nem kéne!
kjkj945
2012. szeptember 13. 13:22
csere-bere!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!