Választókerületi felelősöket nevezett ki az MSZP

2012. augusztus 16. 18:20

Mind a 106 egyéni körzetben választókerületi felelősöket nevez ki az MSZP elnöksége szeptember végéig, a szocialisták ezzel megkezdik a felkészülést a parlamenti választásokra.

2012. augusztus 16. 18:20

Mesterházy Attila pártelnök-frakcióvezető csütörtökön újságíróknak elmondta: a választókerületi felelősök többsége a szocialista párt egyéni jelöltje lehet 2014-ben, ehhez azonban teljesíteniük kell azokat a feladatokat, amelyeket részletesen meghatároznak számukra. Feladatuk lesz a többi között a választási felkészülés koordinálása, helyi politikai akciók szervezése.

A pártelnök tudatta: ősszel mind a 106 egyéni választókerületet felkeresi, hogy részletesen is megbeszéljék az elvégzendő feladatokat, amelyek teljesítését ellenőrizni fogják. Mivel a következő voksolást az egyéni választókerületekben kell megnyerni, a választókerületi felelősöktől elvárja, hogy „felszántsák” körzetüket – jelezte, hozzáfűzve, hogy a teljesítménykényszer miatt senki sem érezheti bebetonozva a pozícióját.

Hangsúlyozta, hogy az MSZP sosem fogott még hozzá a választási felkészüléshez ilyen hamar. Mostanra viszont elkészült az ehhez szükséges stratégia és a megyei szervezetek állapotfelmérése. Kitért arra, hogy folytatódik az a képzési program is, amelynek részeként eddig az MSZP vezetőit készítették fel nyilvános szerepléseikre, de ezt a tréninget az egyéni jelöltekre is kiterjesztik majd.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2012. augusztus 16. 20:48
"az MSZP vezetőit készítették fel nyilvános szerepléseikre" Bikcsunáj akkor! Ennek keretében a Zsoltikat kivonják a nyilvános szereplésből?
Kala pál
2012. augusztus 16. 20:38
Mindenkit meghallgatok aki becsenget,Attila a te emberedhez nem lesz türelmem!
nyugalmazott tanár
2012. augusztus 16. 19:39
Akad még fehérember aki a nevét adja ehhez a maffiához?
imres
2012. augusztus 16. 19:10
Mesterházynak szavajárása ez a "felszántsák" körzetüket, vidéket... ésatöbbi. Az önkormányzati választások előtt is alkalmazta a "felszántják" szófordulatot. Persze csak képletesen kell érteni. De. Ha az önkormányzati választások tapasztalataiból indulunk ki, akkor képletesen sem kell érteni. Csak úgy mondott valamit, mert mondani kell... ha már felkészítették őket a nyilvános szereplésre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!