Tarlós: A pesti alsó rakpart egy részének lefedése is szóba jöhet

2012. augusztus 30. 09:16

A pesti alsó rakpart egy részének lefedése is felmerült lehetőségként a rakparti forgalom átszervezése kapcsán – mondta Tarlós István főpolgármester csütörtökön.

2012. augusztus 30. 09:16

Tarlós István főpolgármester csütörtökön reggel a TV2 műsorában ismertette, hogy a rakparti forgalom átszervezése kapcsán korábban közölt teljes lezárás, sávszűkítés, illetve egyirányúsítás mellett új lehetőségként merült fel a Városházán, hogy az alsó rakpartot a felső síkjában lefedik és a felső területet kapnák meg a gyalogosok és kerékpárosok. Mint elmondta, neki ez a megoldási javaslat tetszik most leginkább, ugyanakkor nincs még döntés.

A főpolgármester szavai szerint a 2014 és 2020 közötti uniós támogatási ciklusra dolgoznak, az előkészítés azért fontos, hogy a források megnyílásakor azonnal pályázni tudjanak.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. augusztus 30. 11:18
Álmodik a nyomor!!!!
Stigma
2012. augusztus 30. 11:12
"a rakparti forgalom átszervezése kapcsán korábban közölt teljes lezárás, sávszűkítés, illetve egyirányúsítás mellett új lehetőségként merült fel a Városházán, hogy az alsó rakpartot a felső síkjában lefedik és a felső területet kapnák meg a gyalogosok és kerékpárosok. Mint elmondta, neki ez a megoldási javaslat tetszik most leginkább, ugyanakkor nincs még döntés." Ez még mindig jobb, mint amit a napokban Vitézy hagymázolt arról, hogy a Duna partja zajos...
felfújta a szél
2012. augusztus 30. 11:10
Ezt egyszer már megpróbálták a Demszky idején, de sikerült megakadályozni a világörökség státuszra hivatkozva Aztán gyün a Tarlós, sorra leporolja az elődje ötletét, és megpróbálja keresztülverni. Mer úgy mingyár más, ha nem Demszkytől való, hanem őtőle
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!