Rekordot hozott az olimpia a Nemzeti Sportnak

2012. augusztus 10. 15:10

Húsz százalékkal több lapot adott el a Nemzeti Sport az olimpia első hetében, mint az azt megelőző héten. Az online felület átlagos látogatószáma 36 százalékkal emelkedett.

2012. augusztus 10. 15:10

Húsz százalékkal több lapot adott el a Nemzeti Sport az olimpia első hetében, mint az azt megelőző héten, az átlagos eladás így 62000 példány volt naponta. Az első hét utolsó napján több mint 70 ezer példányt értékesített Magyarország sportnapilapja – írta a Médiapiac. A lap online felületének látogatottsága 36 százalékkal nőtt az előző hét átlagához képest. A játékok második hetében a nézettség – a Gemius mérései szerint – folyamatosan meghaladta a napi 200 ezer látogatót, és szerdán rekordszámú, kétmillió fölötti oldalletöltést hozott.

A Médiapiac cikkében emlékeztet: a Ringier Sport divíziója négy tudósítót küldött ki Londonba, ők folyamatosan küldik az exkluzív anyagokat mind a print, mind az online platform szerkesztőinek. Az olimpiára megújult az NSO mobil weboldala és az iOS, valamint az Android alkalmazása is, továbbá elkészült a Symbian-alkalmazás.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!