Módosítják a TF tanrendjét és kreditrendszerét

2012. augusztus 24. 16:42

Az egyetem pénteken közleményben tájékoztatott arról, hogy a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán délelőtt rendkívüli kari tanácsülést tartottak: módosították a tanrendet és a kreditrendszert.

2012. augusztus 24. 16:42

Az ülésen a tanulmányi dékánhelyettes, Hamar Pál professzor előterjesztésében megvitatták a kar kreditátviteli bizottsága és szakmai felelősei által jóváhagyott, a TF curriculumában és kreditrendszerében végrehajtandó módosításokat. Az előterjesztést a kari tanács szótöbbséggel elfogadta.

A változtatások felkerülnek a kar intézményi honlapjára, így a jövő héten megkezdődő tanévben a hallgatók a tanulmányi kötelezettségükről pontosan tájékozódhatnak – tették hozzá.

A hvg.hu július 23-án írt arról, hogy ismeretlenek rendőrségi feljelentést tettek befolyással üzérkedés, többrendbeli közokirat-, illetve magánokirat-hamisítás gyanújával a TF idei diplomaosztóján történtekkel kapcsolatban, s az egyik érintett hallgató egy sportügyekben illetékes fideszes politikusnak, Lasztovicza Jenőnek a fia.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
StG
2012. augusztus 24. 17:01
http://hvg.hu/itthon/20120824_tfbotrany_szabalyzat_valtoztatasok A hvg olyasmiról ír, hogy unortodox jelleggel szabják hozzá a döntéshez a KTVSZ-t.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!