Miniszteri biztossá nevezték ki Szászfalvi Lászlót

2012. augusztus 14. 19:05

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatáskezelő rendszerének kialakításáért, valamint egyes források ágazatközi koordinációjáért felelős miniszteri biztosnak nevezték ki Szászfalvi Lászlót.

2012. augusztus 14. 19:05

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) támogatáskezelő rendszerének kialakításáért, valamint egyes források ágazatközi koordinációjáért felelős miniszteri biztosnak nevezte ki Szászfalvi Lászlót szerdai hatállyal hat hónapra Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere – az erről szóló utasítás a keddi Hivatalos Értesítőben jelent meg. A miniszteri biztos feladatai között szerepel a tárca egységes támogatáspolitikájának kidolgozása, a különböző pályázati rendszerek minisztériumon belüli összehangolása, javaslatok kidolgozása a támogatáskezelés minisztériumon belüli és kívüli működésének részletes szabályaira, a szükséges szervezeti keretekre, valamint a további jogalkotási feladatokra. Ugyancsak a feladatai közé tartozik a támogatáskezelést érintő szervezeti átalakítás szakmai nyomon követése, javaslatok kidolgozása a pénzügyi konszolidáció érdekében.

Kiterjed feladatköre a tárca képviseletére, más tárcáknál rendelkezésre álló civil és egyéb források ágazatközi felhasználásának szakmai összehangolása érdekében, az önkéntességgel kapcsolatos kormányzati politika támogatására, a támogatáskezelő szervezet feladatai regionális szintű dekoncentrálásának vizsgálatára, a támogatáskezelés nemzetközi szintű kapcsolatrendszerének fejlesztésére.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Basiliscus
2012. augusztus 15. 08:25
Valami korlátot kéne szabni már ennek a sok biztosságnak, tanácsadásnak, főtanácsadásnak. Kevesebb a miniszter , de alattuk egyre dagályosabb az adminisztráció. A Fityesz olcsóbb állammal nem fog kampányolni.
liberálzöld.
2012. augusztus 14. 21:42
Szászfalvi? Biztos!
HSL
2012. augusztus 14. 21:31
népbiztosok a népköztársaságnak, efftársak
honphibu
2012. augusztus 14. 19:25
Lassan a 6millió nyugdíja és a 4millió miniszteri biztos/államtitkár stb. országa leszünk. A nyugdíjasok feladata között szerepel többek között a nyugdíjak felvétele, a rezsim támogatása és a kussolás. A miniszteri biztosok száma, a spórolás jegyében nőni fog, összehangolnak mindent mindennnel, mint kóbot kutya a szaharát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!