Plakátok helyett tényleges munkahelyvédelmet akar a Jobbik

2012. augusztus 28. 16:47

„Manipulatív konzultáció” és óriásplakátok helyett keresletnövelésre, külföldi piacok keresésére, valamint adó- és járulékcsökkentésre kellene milliárdokat fordítania a kormánynak a Jobbik szerint.

2012. augusztus 28. 16:47

Bertha Szilvia országgyűlési képviselő kedden közleményben bírálta a kormányt, amiért óriásplakátokon hirdeti a munkahelyvédelmet, „az adóforintokat pedig fölösleges konzultációs levelek millióinak szétküldözgetésére költi”. A politikus felhívta a figyelmet arra, hogy csak az elmúlt napokban több, mint ezer embert bocsátottak el különböző nagyvállalatok, aminek oka szerinte a gazdasági rendszerben, a szabályozás terén keresendő.

A politikus közölte: a Fidesz-kormány elmúlt kétéves intézkedéseit, a munkáltatókat sújtó különböző típusú közteheremeléseket nem lehet kompenzálni a szavak és kiadványok szintjén létező munkahelyvédelemmel.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. augusztus 28. 18:25
Hol vannak ezek a plakátok?
bookmark
2012. augusztus 28. 18:19
Asszongya, hogy: "keresletnövelésre, külföldi piacok keresésére, valamint adó- és járulékcsökkentésre kellene milliárdokat fordítania a kormánynak a Jobbik szerint." 1) keresletnövekedés. Tehát egyetért a jobbik azzal, hogy több állampolgárnak kellene dolgoznia, ergo többnek lenne pénze vásárolni. Nicsak Orbán most szólt, hogy növelni akarják a közmunkások számát. 2) külföldi piacok: akkor nem értem miért kritizálja a jobbik a kormány kelet felé nyitását új piacokat keresve a magyar áruknak? 3)adó- és járulékcsökkentés: Nahát: Orbán pont most mondta, hogy az SZJA-t akarja csökkenteni és a jobbik átment megint őrjöngőbe. Fiúk kéne egy kis eligazítás mielőtt nyilatkoztok, mert már megint egymás ellen dumáltok.
grün
2012. augusztus 28. 17:40
nem kell hőbörögni népek, a plakátokon szereplő modellek illetve a fotós munkahelye átmenetileg például megmenekült, az is valami...
Viktus
2012. augusztus 28. 17:30
Olcsóbb a plakát meg a hantázás. :P
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!