Az MSZP szerint undorító a kormánytisztviselők kedvezménye

2012. augusztus 06. 15:01

A szocialisták szerint undorító, hogy „a kiemelt juttatások egész sorában részesülő állami alkalmazottak a szokásos költségtérítés negyedéért-ötödéért helyezhetik felügyelet alá kisgyermekeiket”.

2012. augusztus 06. 15:01

Undorítónak” tartja az MSZP elnökségi tagja, hogy „a kiemelt juttatások egész sorában részesülő állami alkalmazottak a szokásos költségtérítés negyedéért-ötödéért helyezhetik felügyelet alá kisgyermekeiket”. Bangóné Borbély Ildikó közleményében azt írta: remélik, hamarosan megnyugtató kormányzati cáfolat születik arról, hogy a Human-Jövő Kft. nem a kedvezményes üdültetésre szánt, „az utóbbi években ide-oda csoportosítgatott központi forrás megcsapolásból fedezi az kormánytisztviselők gyermekeinek bölcsődei és óvodai luxusellátásának 75 százalékát”.

A közelmúltban a Blikk írt arról, hogy három budai, az állami tulajdonú Human-Jövő 2000 Nonprofit Kft. által üzemeltetett bölcsődében, illetve óvodában kedvezményes áron biztosítanak ellátást a kormánytisztviselők gyermekeinek.

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2012. augusztus 07. 07:41
Nekem meg az MSZP undorító, és ez így megy már 1949 -óta
Csigorin
2012. augusztus 06. 21:29
titeket helyeznenek felugyelet ala, bizony Isten megadnam a szokasos koltsegterites negy -otszoroset is :)
heima
2012. augusztus 06. 21:09
"Mellesleg a három intézményt fenntartó Humán-Jövő Kft. "véletlenül" ugyanaz a cég, mint amelyik az Erzsébet Program keretében a hátrányos helyzetű gyerekek nyári nyaraltatását is végzi. Őszintén reméljük, hogy hamarosan megnyugtató kormányzati cáfolatot olvashatunk arról, hogy a kormányközeli Kft. még csak véletlenül sem a kedvezményes üdültetésre szánt, az utóbbi években ide-oda csoportosítgatott központi forrás megcsapolásból fedezi" Ez mutatja meg igazán a baloldal szellemi képességeit. Kormányközeliznek egy 100% kormányzati tulajdonú np kft-t, keveri az Erzsébet-programot a központi forrásokból, stb. stb. Hova akarnak ezek bármit is, ha a magyar állam működését sem ismerik?
heima
2012. augusztus 06. 21:03
most komolyan a gyerekektől sajnáljátok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!