A SZEM is indul a tiszavasvári időközin

2012. augusztus 26. 18:01

Árok Kornél vasárnap a Clark Ádám téren jelentette be, hogy a Szövetségben, Együtt Magyarországért Párt is elindul az október 28-i tiszavasvári időközi önkormányzati választáson.

2012. augusztus 26. 18:01

A Szövetségben, Együtt Magyarországért Párt indul az október 28-ai tiszavasvári időközi önkormányzati választáson, a párt polgármester-jelöltet és képviselőjelölteket is állít – jelentette be vasárnapi budapesti évadnyitó politikai nagygyűlésükön a pártelnök. Árok Kornél a Clark Ádám téren felállított színpadon a mintegy száz jelenlévő előtt egyebek mellett arról beszélt, a párt júliusi megalakulása óta folytatnak tagtoborzást, és mint mondta, ennek eredményeként már gyökeret eresztettek több megyében és nagyvárosban is.

A pártelnök a rendezvényen bírálta a kormányzat szerinte „elképzelés nélküli, kapkodó, a jogállamiságot semmibe vevő, szűk (...) csoportok érdekeit előtérbe helyező politikáját”. Árok Kornél szerint a Fidesz végérvényesen megszegte a szövetséget az emberekkel, és méltatlanná vált a magyar választók bizalmára. Úgy látja, ma Magyarországon az emberek többsége félelemben él, és nap mint nap azzal szembesülnek, hogy újabb terheket ró rájuk a kormány. Azt hangoztatta, kiszámítható gazdasági környezetre van szükség Magyarországon, mert szavai szerint ez az alapja mindennek.

Arról beszélt, változásra van szükség a politikai életben, azonban, mint mondta, tudomásul kell venni, hogy az ország már soha nem lesz olyan, mint 2010 előtt. A SZEM párt július 7-én alakult meg Árok Kornél (a tűzoltók szakszervezetének korábbi elnöke, a Szolidaritás volt társelnöke) elnökletével; akkor azt közölték: szövetséget kínálnak mindazoknak, akik egyetértenek abban, hogy ma Magyarországon hiányzik a társadalmi igazságosság, a szegénységet és az elmaradottságot fel kell számolni. Az új politikai tömörülés célja az érdekképviseletek szerepének helyreállítása, a bérből és fizetésből élő emberek érdekeinek képviselete.

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gvarga10
2012. augusztus 27. 08:31
SZövetségben Együtt Magyarországért Párt. SZ E M P..ont.Ont.Mi ont?A tömlő!Árok Kornél ex-főcsővezető,nyugalmazott Főbohóc ontja szövegét a potenciális választókra.Ami ugye a hőségben kellemesen hat.Megtudjuk,hogy lesz demokrácia,biztos munkahely (csak neki,mert ő függetlenitett néptribun!)Lesz még vénasszonyok (Fletó szerint öregecskedő feleségek) nyara. Csak úgy úszik a ragyogó ég alján a korteskedő politikuspalánták szájából az ökörnyál. Én meg reménykedem.Abban,hogy lesz még kutyára dér!
anti-nemlop
2012. augusztus 27. 06:37
'Megfáradt"negyven éves nyugdíjasok, levitézlett szakszervezetecskék potentátjai, néhány libbancsok által megvezetett melós-lúzer, maradék a soraikba beférkőzött szdsz-es szarmadzag. Csodás egy népfrontos banda..... A gond csak az ha netán a hatalomból valami kis részt ki tudnának verekedni ( Amire az esély annyi mint törött hintalónak az epsomy derbyn..), szóval akkor Árok úrék meg a sok ostoba kisember mehetne a majom faszára zsokénak mert egyből a "mértékadó értelmiség" venné a kezébe a dolgokat. Az oda húzó DK, meg a többi törpepártocska már egyszer illetve többször bizonyított csirkefogóival egyetemben.... Ezt a SZEM-nek nevezett szerencsére még csak embrionális állapotban leledző izé, reméljük megmarad a magzati állapotában.
kjkj945
2012. augusztus 27. 04:04
Szem telen.
imres
2012. augusztus 27. 00:12
"Árok Kornél a Clark Ádám téren felállított színpadon a mintegy száz jelenlévő előtt egyebek mellett arról beszélt,..." A Millások is ott voltak, hogy ekkora tömeg gyűlt össze? "Úgy látja, ma Magyarországon az emberek többsége félelemben él,..." Árok elvtárs! Tudom, a száz jelenlévők nagyon félnek. Ne féljetek elvtárs! Nincs új Reichstag égetés. Akkor sem, ha a tűzoltók akarják. Dimitrov elvtárs is él még, mert Dimitrov elvtárs élt, Dimitrov elvtárs él, Dimitrov elvtárs élni fog!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!