A Jobbik pártigazgatójának húgát is alkalmazta Szegedi

2012. augusztus 07. 13:42

Szegedi Csanád akkreditált asszisztenseként több százezer forintos havi fizetést kaphat Brüsszelből a Jobbik pártigazgatójának, Szabó Gábornak a húga – tudta meg a hvg.hu.

2012. augusztus 07. 13:42

hvg.hu szerint a Jobbik pártigazgatójának, Szabó Gábornak a húga az a Szabó Andrea, aki akkreditált asszisztensként szerepel Szegedi Csanád EP-képviselői honlapján. Ezt Szabó Gábor is megerősítette, Szegedi viszont nem akart nyilatkozni az ügyben. A Jobbik pártigazgatója szerint egyébként Szegedi joga eldönteni, hogy mi lesz az asszisztenseinek a sorsa azután, hogy a Jobbik felszólította őt EP-képviselői mandátuma visszaadására.

Az EP-képviselők mellett dolgozó akkreditált asszisztenseket több kategória szerint fizetik, de még a legkevesebbet keresők is nettó 1600-1800 eurót, azaz több mint 400 ezer forintot vihetnek haza havonta.

Szegedi Csanád helyi asszisztenseként dolgozott Novák Előd is.

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lavor
2012. augusztus 07. 15:57
Amúgy milyen érdekes hogy a hvg ezekkel az információkkal a birtokukban, amelyek főként Szegedi Csanáddal kapcsolatosak, szépen kivárt, majd Szegedi kibaszása után robbantott. Akkor mire megy ezekkel az infókkal, ha Szegedivel nincs meg ez a balhé, semmire, de végül lett balhé. Hm...érdekes.
én vagyok a
2012. augusztus 07. 14:58
A Jobbik családi biznisze dőlt be! Hála Istennek! Szegedi Kohnnak most a saját családjára is jut egy kis alamizsna! Rábasztatok nácik! Hm!
istvami
2012. augusztus 07. 14:19
Na és? Szabó Andrea nem rokona Szegedi Csanádnak, mi a rossz abban hogy Sz. Cs. alkalmazza Sz. Andreát?..
freehckr
2012. augusztus 07. 14:16
Még mindig nem látom, hol itt a probléma, mondjuk azon kívül természetesen, hogy a proli egészen biztosan felkapja a fejét a havi 1600-1800 eurós fizetésre (ami egyébként tőlünk pár száz kilométerre balra alig több, mint a minimálbér). Jogszerűen alkalmazták őket, vagy nem, valamilyen törvényt sértettek, vagy sem?! Mert ha ilyesmiről ilyen formában a Napi Ász vagy a Blikk ír, azt nagyjából megértem, de hogy a Zsidó Világszövetség nemhivatalos hazai médiapartnere... nem értem, hogy ez hogyan vág a HVG profiljába?! De már azt sem értettem, hogy Tóta W. mit keres ott, bár így talán nem is csoda, hogy tavaly óta egy év alatt további 10 ezerrel csökkent a HVG példányszáma... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!