15 tonna árut foglaltak le a nagybani piacon

2012. augusztus 03. 12:39

A hatóságok 31 vállalkozást ellenőriztek, és hét esetben kellett intézkedniük. A lefoglalt árukat megsemmisítették.

2012. augusztus 03. 12:39

A budapesti nagybani piac ellenőrzése során, – amelyet szerdáról csütörtökre virradó éjszaka végzett különböző hatóságokat képviselő mintegy 90 hatósági személy – mintegy 15 tonna zöldséget és gyümölcsöt foglaltak le az ellenőrök – mondta Helik Ferenc, a Pest Megyei Kormányhivatal igazgató főállatorvosa csütörtökön Budapesten Sajtótájékoztatón.

Hozzátette: az élelmiszerlánc-felügyeletért és biztonságért felelős szakemberek 31 vállalkozást ellenőriztek, és hét esetben kellett intézkedniük. Lefoglaltak 2 tonna nektarint, 12 tonna görögdinnyét kivontak a forgalomból az eljáró növény- és talajvédelmi igazgatóság munkatársai, továbbá még 0,5-0,5 tonna paprikát és paradicsomot is lefoglaltak. A lefoglalt árukat megsemmisítették.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Parasztvakítás
2012. augusztus 03. 15:48
Lefoglaltak 2 tonna nektarint, 12 tonna görögdinnyét kivontak a forgalomból az eljáró növény- és talajvédelmi igazgatóság munkatársai, továbbá még 0,5-0,5 tonna paprikát és paradicsomot is lefoglaltak. A lefoglalt árukat megsemmisítették. Azért nem osztották szét a hajléktalanok,meg a szegényebbek közt,nehogy visszaessen a parizer zabálók és a csöves,alkoholisták által vásárolt gyümölcs mennyisége!! Szégyen!!Mert kell a ráknak a 99Ft-os dinnyéje amikor 70 Ft.ért árulják autóból!!
zolinho723
2012. augusztus 03. 15:41
Segélyszervezetnek nem lehetne?Vagy nike dinnye volt?
Honfi-fi
2012. augusztus 03. 15:08
A lefoglalt árukat megsemmisítették. ----------------------------- és mi volt a baj a velük? mert ha csak nem volt számla róla, akkor oda is adhatták volna a szegényeknek de mi gazdagék vagyunk, rögtön bevágunk mindent a zúzdába, az olcsóbb megoldás -mármint az államnak-
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!