Szinetár Dóra a TV2-höz igazol?

2012. július 10. 10:50

Bereczki Zoltán után felesége, Szinetár Dóra is a TV2 tehetségkutatójának zsűritagjaként kerülhet reflektorfénybe a Bors szerint. A színésznő a The Voice – Magyarország hangja című műsorban kaphat szerepet.

2012. július 10. 10:50

Szinetár Dóra lehet a TV2 új tehetségkutatójának, a The Voice – Magyarország hangja című műsornak az egyik zsűritagja — állítja a Bors. A portál emlékeztet: a színésznő nemrég szakított az Operettszínházzal, és egyéb szerepei mellett maradna ideje a forgatásokra.

Bereczki Zoltán, a színésznő férje tavaly a Megasztár című műsor zsűritagjaként többet keresett feleségénél, de ha most Szinetár kap tévés lehetőséget, ő hozza majd a több pénzt a házhoz — írja a Bors. A színésznő menedzsere azt közölte, még nem érkezett hivatalos megkeresés ügyfeléhez, de biztosan komolyan elgondolkodna egy ilyen lehetőségen. A TV2 sajtóosztálya ugyanakkor tudatta: még nem dőlt el, hogy kik lesznek a „mesterek”, több jelölt is van az egyes szerepekre.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!