Ellentüntetőkkel dulakodtak a rendőrök, a felvonulás véget ért

2012. július 07. 18:35

A Kossuth téren mintegy száz, fekete ruhába öltözött, bakancsot hordó ellentüntető keveredett dulakodásba a kétszeres túlerőt képviselő rendőrökkel — értesült az Index. A Budapest Pride résztvevőit arra kérték, hogy forduljanak vissza az Alkotmány utcában és metróval távozzanak a helyszínről. Az ellentüntetők között feltűnt Zagyva György Gyula, a Jobbik parlamenti képviselője is.

2012. július 07. 18:35

A rendőrök és a melegellenes aktivisták közötti konfliktust az váltotta ki, hogy egy horogkeresztes sálat hordó szélsőségest előállítottak. Erre a tömeg feldühödött, a rendőrök a kialakult dulakodás során kutyákat is bevetettek.

A hvg.hu információi szerint a rendőrök könnygázt is használtak az szélsőségesek ellen, valamint a melegek részéről is őrizetbe vettek egy provokációt okozó felvonulót.

Az MTI tudósítója arról számolt be, hogy a felvonulás ellenzői paradicsommal dobálták a rendőröket, ugyanakkor 7 óra körül elkezdett oszlani a tömeg.

Összesen 296 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hajdú Sógor
2012. július 08. 14:12
Közeledik a második Viking klub. Talán utána ki lehet menni március 15-én ünnepelni.
Papuska
2012. július 08. 12:54
Számomra az is furcsa, hogy csak a szélsőséges erők állnak ellen ennek a gyermekeink fejlődését veszélyeztető, tudatos erkölcsrombolásnak, és zavarkeltésnek. Hol vannak a valódi polgárok, a keresztény erkölcsiség hirdetői ezen az úton, és hol van Budapest főpolgármestere? Miért adjuk át ezt az adut a szélsőségeseknek? Miért csak a szavak szintjén tiltakozik visszafogottan az ország minimum 80%-a?.Az emberek számára ez a diktátum, a gyerekeink megrontása, a perverz toborzás elfogadható???
states
2012. július 08. 10:11
Sikerült megint elkölteni egy-két milliárdot, hogy néhány exhibicionista állat megmutathassa a tangáját, a Uncle Sam közutálatnak örvendő helytartója is megvillantotta a napszemüvegét és a műfogsorát a híradók kedvéért, majd villámgyorsan eltűnt, mint Fletó anno a kisföldalatti különjáratán, vidéken meg arathattak a bűnözők, mert minden rendőr az Andrássy útra lett vezényelve. A normális melegek pedig ismét nagy ívben elkerülték azt a rendezvényt, ami kizárólag nekik árt, pedig részt sem vesznek rajta.
pityesz74
2012. július 08. 08:36
Undorító férgek!Egész egyszerűen félre kellene a rendőröknek fordítani a fejüket, hagy verjék szét a fejüket a feltűnési viszketegségben szenvedő buzeránsoknak!! A szervezőkön meg gyönyörűen behajtanám a felfordulás biztosításának,és egyéb költségét!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!