Kézigránáttal fenyegetőzött egy férfi Nagykanizsán

2012. július 10. 10:49

Kézigránáttal fenyegette meg szomszédját egy nagykanizsai férfi, aki saját házának gázvezetékét is megrongálta, hogy felrobbantsa az épületet. Csak a rendőröknek sikerült megfékezniük őt hétfő éjszaka.

2012. július 10. 10:49

A nagykanizsai férfi szóváltásba keveredett a szomszédjával, akit azzal fenyegetett meg, hogy felrobbantja, és nyomatékul két kézigránátot vitt ki házából az utcára. Nekitámadt a helyszínre érkező rendőröknek is, akik csak megbilincseléssel tudták megfékezni.

Kiderült, hogy a férfi szándékosan megrongálta házának gázvezetékét is, hogy felrobbantsa az épületet. A szivárgást a gázszolgáltató szakemberei szüntették meg, ezután tűzszerészek érkeztek az épülethez. A történtekről a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság későbbre ígért tájékoztatást.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!