Időközi polgármester-választás Szentpéterfán

2012. július 20. 08:26

A községben azért kell időközi önkormányzati választást tartani, mert az előző polgármester áprilisban egészségi okokra hivatkozva lemondott posztjáról.

2012. július 20. 08:26

Időközi polgármester-választást tartanak vasárnap a Vas megyei Szentpéterfán – közölte a település jegyzője. Dely Ferencné tájékoztatása szerint a községben azért kell időközi önkormányzati választást tartani, mert az előző polgármester áprilisban egészségi okokra hivatkozva lemondott posztjáról.

A polgármesteri tisztségért két jelölt indul, Skrapitsné Jurasits Ágnes alpolgármester és Hirschl József. Mindketten függetlenként vállalják a megmérettetést – közölte a jegyző. Hozzátette: az 1024 lelkes, zömmel horvát nemzetiségűek által lakott település választási névjegyzékében 850-en szerepelnek, ők járulhatnak vasárnap a szavazóurnához.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!