Ha kizárják, Keller bírósághoz fordul

2012. július 24. 21:41

Bírósághoz fordul Keller László, ha jogerősen is kizárják az MSZP-ből. A politikus esetleges kizárásának hátterét csak a végső döntés után hozza majd nyilvánosságra.

2012. július 24. 21:41

Bírósághoz fordul Keller László MSZP-s politikus, ha jogerősen kizárják pártjából. A volt pénzügyminisztériumi államtitkár, Törökbálint egykori polgármestere és volt országgyűlési képviselő, a megyei közgyűlés tagja nem jogerős kizárásáról a nol.hu egyik blogja számolt be kedd délután.

Keller László az MTI-nek azt mondta, hogy csak a végső döntés után kívánja a nyilvánosság elé tárni az MSZP-ből történő esetleges kizárásának hátterét. A politikus közölte: nem tudja, hogy miért épp most tartották szükségesnek egyesek „médiaeseménnyé” tenni az MSZP Pest megyei etikai bizottságának júniusi döntését, ami ellen ő még a múlt hónapban fellebbezett.

Mélységesen igazságtalannak és erkölcstelennek tartom a történteket” – fogalmazott. Ennek ellenére tisztességesen kivárja, amíg a Bárándy Gergely vezette országos egyeztető bizottság meghozza a másodfokú döntést. Ennek várható időpontjáról nem tudott konkrétumot mondani a politikus, szerinte hosszú folyamatról van szó. Hozzátette: bármilyen másodfokú döntés is születik, kiáll majd a közvélemény elé, ám ha számára kedvezőtlen lesz a jogerős határozat, bírósághoz fordul.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hammer smashed face
2012. július 25. 09:59
hahahahahahahahahahaha!!!! ez ám a jo vicc hülye kommunisták. nade sebaj:várnak fletóék! ( görénygréci,droid csabi,vadaiágica&co. !!!! )
Nick:Hornby
2012. július 25. 09:46
Rájöttem, hogy nem kell mindig szeretni valakit.
Nick:Hornby
2012. július 25. 09:42
Hát, most meg vagyok lőve! :-)) Nem tudom, melyiket szeressem, Kellert é vagy (ég az arcom) Bárándy kölkét.
RAMBO
2012. július 25. 08:52
Mit művelt ez a jóember, ami még az MSZP-nél is kibaszta a biztosítékot? Meg akarta puccsolni a Mesterházyt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!